Luxe camper

Land Rover, een Brits merk die bekend staat om zijn, stoere, ruige terreinwagens. Zoals je ziet, houdt dit bakbeest het imago goed in stand. Op het eerste gezicht lijkt het een legerbasis op wielen. De donkere kleur, de stang voor de gril en de led lampen die aan de voorkant van de camper zitten.

Wij voelen wel dat er een Gears of War vibe van deze auto afstraalt. Van binnen is deze unit minstens zo interessant te noemen. Het lijkt daar een soort mini-huisje. Er is een toilet, een keuken, een bank, en een bed. Toch nog een behoorlijk luxe camper.

camper

De keuken van deze luxe camper

Ben jij een keukenprins, en hou je ervan om soms lekker te kokkerellen? Geen probleem, want deze bak zet je zo aan de kant en dan duik jij lekker de keuken in, heerlijk!

Je kunt hier koken op een keramiekplaat, maar wanneer je niet de nieuwe Gordon Ramsey bent, dan kun je ook gewoon een diepvriespizza de oven in knallen. Ook is er een blender aanwezig, dus die fruit smoothies hoef je ook niet te missen.

camper

Het toilet in de camper

Gelukkig hoef je met deze bolide niet snel meer een tussenstop te maken. Je kan de vieze tankstations lekker overslaan, want je hebt er gewoon eentje aan boord. Hier kun je dan ook gelijk je tanden poetsen, wanneer je naar bed gaat. Altijd lekker toch, zo’n privétoilet.

ca

 

Ontspannen in deze auto

Je wilt onderweg natuurlijk niet je favoriete serie missen. Dat hoeft ook niet, want er is niet een, niet twee, maar je hebt wel drie televisies in deze camper.

Daarnaast is deze camper beter beveiligd dan het Louvre in Parijs, want er hangen verschillende beveiligingscamera’s in de camper. Niemand komt hier dus ongezien binnen, dus jouw privacy blijft lekker bewaard .

camper

camper

Wil jij meer huizen op wielen bekijken, check dan deze Maxus V90 Vila Edition, een wagen met twee verdiepingen.