Het luxe appartement van Gordon

Het appartement van Gordon is gelegen in Amsterdam en niet op de minste locatie. De woning bevindt zich namelijk in Amsterdam Zuid tegenover het Van Gogh museum. Ook in zijn eigen appartement is er overigens genoeg kunst te zien. Veel mannen zouden jaloers zijn met een appartement op deze hotspot. Hij woont hier echter niet alleen omdat hij de omgeving zo leuk vindt, er is ook een praktische reden voor. Zo bevindt het appartement zich dicht bij zijn eigen zaak Blushing.

Gordon appartement
Foto via Bekende Buren

Hoe ziet het appartement er van binnen uit?

Laten we kijken naar het appartement zelf: het gaat om een ruim driekamer appartement. De woonoppervlakte bedraagt 115 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. Zo kan Gerard Joling af en toe blijven logeren. Hij zou dan ook zijn eigen badkamer kunnen gebruiken want er zijn twee luxe badkamers aanwezig. Een ander hoogtepunt van het appartement is de keuken. Deze is namelijk ook zeer luxe en heeft een moderne look. Daarnaast beschikt de keuken over alle inbouwapparatuur die je je maar kan bedenken.

Badkamer
Foto via Bekende Buren

Geen Amsterdams appartement kan zonder balkon

Ook heb je een balkon in dit appartement. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in Amsterdam. Het zou ons dan ook niets verbazen als Gordon op het balkon regelmatig aan het genieten van de Amsterdamse drukte. Dit appartement kost natuurlijk niet niks. Naar verluidt bedraagt de huurprijs ongeveer 4000 euro per maand.

Balkon
Foto via Bekende Buren

Gordon is bij lange na niet de enige die een mooi optrekje heeft in Amsterdam. Zo heeft Ruud Gullit de beschikking over dit appartement en heeft Frenkie de Jong deze woning aangeschaft. Bekijk hier nog meer foto’s van het luxe appartement van Gordon:

Gordon appartement
Foto via Bekende Buren
Gordon
Foto via Bekende Buren
Badkamer
Foto via Bekende Buren