Luna is het jongste zusje van Yolanthe Cabau

We hoeven jullie vast niet meer voor te stellen aan Yolanthe Cabau. De prachtige Nederlandse brunette is niet alleen bekend door haar prestaties op de televisie, maar ook van haar relaties met bekendheden als Jan Smit en Wesleu Sneijder. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Yolanthe Cabau maar liefst 8 zussen heeft.

Dit keer zetten we de jongste van het stel in het zonnetje: Luna Cabau. Hoewel deze jongedame niet zo veel in de schijnwerpers staat als haar zussen, heeft zij net als de rest zeker de looks mee.

Op Instagram heeft Luna zo’n 2550 volgers. Om maar even aan te duiden dat haar zussen meer in de schijnwerpers staan: het aantal Instagram-volgers van Yolanthe bedraagt meer dan 1.300.000. Luna woont in het prachtige Spanje op het eiland Ibiza, waar ze ook het nieuwe jaar 2024 heeft gevierd. Op haar Instagram-foto zien we een donkere setting met veel mensen, waar Luna tussen uit straalt in een mooie witte doorschijnende jurk en staat lachend naar de camera. Hoewel ze niet consistent post, valt het wel op dat wanneer ze wel post, het een prachtig beeld is.

Hieronder zie je de Instagrampost van Luna Cabau:

Luna Cabau
Foto via Instagram lluna_cabau