De Action verkoopt nu de Q4Life set met dumbbells en barbells

Trainen met gewichten is een geweldige manier om je fitnessdoelen te bereiken, en de Q4Life Dumbbells en Barbells set van Action maakt het nu extra toegankelijk, vooral voor beginners. Deze set is een week lang online verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Deze Action dumbbellset biedt veelzijdigheid aan oefeningen.

Met twee dumbbellstangen en één connectiestang kun je kiezen tussen het gebruik van 2 dumbbells of het combineren tot 1 grote halterstang. De set is robuust en slijtvast, waardoor je langdurig kunt genieten van je work-outs. Bovendien maakt het snelle gewichtsveranderingssysteem het eenvoudig om je training aan te passen aan verschillende niveaus, toch zou je dit ook handig kunnen gebruiken met het fitnessbankje van de Action.

action dumbbellset

Veiligheid en comfort staan voorop. De set heeft een stevige grip en een comfortabele schuimlaag op de halterstang, waardoor elke oefening met vertrouwen kan worden uitgevoerd. De set is alleen deze week te verkrijgen, exclusief online. Dus ga snel naar de website van Action om jouw set te bestellen.

De Action dumbbellset komt in de opvallende kleuren rood en zwart. De set bevat een lange halterstang, twee korte halterstangen, vier tussenstukken en een totaal van twaalf gewichten (4 x 2,5 kg, 8 x 1 kg). Het is dus ideaal voor beginnende sporters of voor mensen die thuis kleine spiergroepen goed willen trainen.