Lieke van Lexmond ziet er topfit uit en voelt zich ook zo

Lieke plaatse het volgende bijschrijft bij de foto op Instagram: ‘Transformatie’; dat heb ik het afgelopen jaar ervaren. Ik ben mentaal op meerdere manieren losgekomen van oude patronen en ritmes. Dat was zeker niet altijd gemakkelijk, maar het voelt nu mega bevrijdend. Er is weer ruimte voor nieuwe stappen en mogelijkheden. Ook fysiek is mijn lichaam zoveel sterker geworden dan ooit tevoren. De afgelopen maanden heb ik het traject van @dageen.nl gevolgd en dat was geweldig. Ik heb mijn volledige commitment gegeven aan het voedings- en trainingsprogramma van Patrick en Babette en ik ben al vanaf het begin verrast door de enorme resultaten. 10 kilo afgevallen door een gezondere en actievere levensstijl. Het vereist absoluut enorme discipline en doorzettingsvermogen, maar was het voor mij echt helemaal waard. Een echte lifestyle verandering waar ik niet meer zonder wil en kan. Ik heb veel geleerd over hoe ik nu moet eten (lekker en best veel, maar andere verdeling in koolhydraten/eiwitten/vetten) en krachtsport kan niet langer ontbreken in mijn dagelijkse routine. 5 keer in de week krachtsport, iedere dag 10.000 stappen, en dus gevarieerd eten, puur en onbewerkt. Mijn doel was om veel meer energie te hebben en mijn lichaam in topconditie te krijgen, dat is gelukt. Ik voel me fit, sterk, wandel, tennis, zwem, til mijn boodschappen met gemak en kan actief met mijn kids zijn. Voor de duidelijkheid: ik promoot dit niet omdat ik vind dat iedereen een bepaald lichaam moet hebben, maar gun wel iedereen om zich fit te mogen voelen. Er zijn zeker meerdere manieren om dit te bereiken maar ík ben Patrick en Babette echt mega dankbaar, want hun methode werkt voor mij echt heel goed. @dageen.nl is toegevoegd aan dit bericht, dus als je vragen hebt, gewoon stellen….. dan kunnen Patrick en Babette ze voor je beantwoorden. 🍀 Een beter begin van 2024 had ik me niet kunnen wensen! ❤️

Zie hieronder de twee Instagram-foto’s die Lieke van Lexmond bij de tekst plaatste:

Lieke van Lexmond afgevallen
Foto via Instagram liekevanlexmond
Lieke van Lexmond bikini
Foto via Instagram liekevanlexmond