Vriendin wil ten huwelijk worden gevraagd

Vrouwen kunnen soms gekke dingen doen om hun doel te bereiken. Zo hinten veel vrouwen vaak naar het ten huwelijk vragen bij hun vriend. Meestal omdat wij als mannen gewoon simpelweg wat minder bezig zijn met de toekomst dan dat vrouwen dat doen. Maar alsnog: wij mannen moeten dat gewoon op ons eigen tempo kunnen doen.

Daar dacht deze vriendin wat anders over. En wat ze toen deed, is echt niet normaal. Ze stapte op de rechter af en klaagde haar vriend aan. Denk je dat ze de rechtszaak uiteindelijk gaat winnen?

De vrouw klaagt haar vriend aan

Gertrude Ngoma en Herbert Salaliki zijn al voor ruim acht jaar aan het daten. Herberts vriendin had al een paar keer gehint naar trouwen, waar hij in eerst instantie niet op in ging. Na een aantal keren extra laten herinneren beloofde hij dat hij haar ten huwelijk zou gaan vragen. Maar dat duurde voor de vrouw véél te lang. Ze besloot het hef in eigen handen te nemen. En nee, niet om hem ten huwelijk te vragen zodat ze tóch konden trouwen.

huwelijksaanzoek

Ze klaagde haar vriend aan. En de reden? ‘Hij vraagt me maar niet ten huwelijk terwijl hij het wel beloofd had.’ Een vrij bijzondere en ergens wel grappige manier om je vriend nog eens extra duidelijk te maken dat er een ring om de vinger moet. Als je dan niet onder de plak zit, weten wij het ook niet meer.

Zelf vindt ze het de beste stap die ze ooit heeft gezet: “Hij is nooit serieus geweest in onze relatie, daarom heb ik hem voor de rechtbank laten komen. Ik verdien het om te weten hoe onze toekomst eruit gaat zien én of dat met hem is, of niet.” Mocht je eigen vriendin dit ooit doen, we hebben een advies: probeer zo snel mogelijk bij haar weg te gaan.