Het gezin van Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een vrouw van Champions League-niveau met haar knappe kop en haar fantastische lichaam dat zij topfit houdt met haar workouts. Maar zij is absoluut niet de enige uit haar gezin die er fantastisch uit ziet. Zo komt Yolanthe uit een gezin van dertien kinderen en heeft zij maar liefst acht zussen en vier broers. Eén ding is zeker: alle zussen van Yolanthe zijn prachtig.

Dat de familie Cabau van Kasbergen met zoveel is, komt door het tweede huwelijk van Yolanthe haar vader. Maar goed, halfbroertjes of -zusjes of niet, voor Yolanthe zijn zij allemaal volledige broers en zussen. Toch focussen wij ons vandaag op een van haar zusjes en dat is niemand minder de jongste van het stel. Maak kennis met Lluna Cabau van Kasbergen.

Lluna Cabau van Kasbergen is het jongste zusje van Yolanthe

Lluna Cabau van Kasbergen is dus het jongste zusje van de familie, maar doet zeker niet onder voor haar oudere zussen. Zo schittert zij met haar blonde lokken en idem dito figuur op Instagram en dat juichen wij maar al te graag toe. Daarnaast zijn Lluna haar Spaanse roots ook goed terug te zien en Ibiza is dan ook de plek waar zij net als haar twaalf broers en zussen geboren en getogen is. Lluna woont momenteel nog steeds net als haar zus Marina Cabau op Ibiza.

Naast de enkele Instagram foto’s is er verder nog niet zoveel over Lluna Cabau van Kasbergen bekend en dat houdt zij dan ook graag zo. Lluna leeft namelijk helemaal niet in de spotlights. Toch schijnen we voor nu even een lichtje op voor haar, zodat we haar schoonheid kunnen bewonderen. Bekijk de foto’s hieronder en je ziet al dat de familie Cabau van Kasbergen over goede genen beschikt:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LlunaBelle Cabau (@lluna_cabau)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LlunaBelle Cabau (@lluna_cabau)