De carrière van Iris Hond

Iris Hond is een pianiste, componiste en zangeres uit Nederland. Al op zeer jonge leeftijd begon ze met pianospelen en daarom verhuisde ze op haar 12e naar het conservatorium in Zwolle. Uiteindelijk zou ze summa cum laude slagen voor haar master aan het Koninklijk Conservatorium; een hele prestatie.

Vervolgens ging ze aan de slag als concertpianiste en bracht ze haar eigen muziek uit. Denk bijvoorbeeld aan het album Iris uit 2013 met composities van Chopin, Janácek en Rachmaninov. Later woonde ze in de Verenigde Staten en daar werkte ze samen met Patrick Leonard, een bekende producer die onder meer muziek maakte met Madonna, Pink Floyd en Elton John. Tegenwoordig is ze weer in Nederland te vinden en geeft ze concerten in onder andere het Amsterdamse Concertgebouw.

Haar appartement in Hilversum staat niet meer te koop

Iris Hond zette haar appartement te koop voor een bedrag van 525.000 euro. Aangezien de verkoop moeizaam ging, verlaagde ze de vraagprijs naar 495.000 euro. Het Hilversumse appartement werd door haar gekocht in 2017 voor een bedrag van 340.000 euro, dus ze hoopt op een winst van ongeveer 140.000 euro. Dit is echter niet gelukt en daarom is de woning nu van de markt gehaald.

Zie ook: De 10 mooiste foto’s van Iris Hond op Instagram

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 89 vierkante meter. Ook heeft het twee slaapkamers en een badkamers, terwijl de woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een fraai uitzicht. De keuken is semi-open, voorzien van allerlei inouwbouwapparatuur en perfect voor liefhebbers van goed eten. Naast het balkon is er ook een zonneterras en ruimte om je auto te parkeren in de garage. Verder is er een gym te vinden. Bekijk hieronder hoe de woning van Iris Hond eruitziet, of check de website van Bekende Buren: