De loopbaan van Ruud van Nistelrooij

Eigenlijk behoeft de loopbaan van Ruud van Nistelrooij geen uitleg meer. Vanuit het kleine FC Den Bosch maakte hij met een tussenstap bij SC Heerenveen de overstap naar PSV. Daar veranderde hij in een Nederlandse goalgetter. Zo scoorde hij in het seizoen 1999/2000 in 23 wedstrijden maar liefst 29 doelpunten. Vervolgens maakte hij in de zomer van 2001 een toptransfer naar Manchester United. Hier scoorde hij in vier van zijn vijf seizoenen meer dan 20 treffers. Uiteindelijk volgde nog een succesvolle periode bij Real Madrid, twee seizoenen bij Hamburger SV en een laatste avontuurtje bij Málaga.

Sinds 2013 is hij bezig als voetbaltrainer. Dit begon bescheiden bij de jeugdteams van PSV, maar dit leidde uiteindelijk tot het hoofdtrainerschap bij de Eindhovense club.

Ruud mag zich naast voetbaltrainer ook pandjesbaas noemen

Al vanaf 2000 investeert Ruud van Nistelrooij zijn geld in vastgoed. In totaal is hij eigenaar van zes panden en een garage. Dit vastgoed is gelegen in Oss, Eindhoven en zijn woonplaats Heesch. In de laatstgenoemde stad heeft hij de meeste panden verzameld.

In totaal heeft hij voor 2,5 miljoen geïnvesteerd en vrijwel alles is volledig in zijn bezit. Het totaal aan hypotheken bedraagt namelijk slechts 304.000 euro. Voor zijn woonhuis betaalde Ruud in 2001 een bedrag van 839.500 euro. Zijn laatste aankoop is een prachtig appartement in Eindhoven. Hij kocht deze woning in 2021 voor een bedrag van 792.000 euro. Al met al heeft Ruud een flinke winst gemaakt op al zijn vastgoedinvesteringen. Hierbij mag je denken aan een bedrag van rond 1,5 tot 2 miljoen euro. Qua voetbal mag het dus wat minder gaan, maar qua woongenot heeft Ruud niets te klagen. Bekijk hieronder wat afbeeldingen van zijn nieuwe appartement in Eindhoven of check de website van Bekende Buren:

voetbaltrainer

voetbaltrainer