Maak kennis met Vilde Aasmo

Noorwegen is blijkbaar niet alleen het land van de Vikingen met lange baarden, maar ook het land van het vrouwelijk schoon. Zo kwamen wij de bloedmooie atlete Vilde Aasmo tegen en die willen wij jou niet laten ontgaan.

De knappe atlete is 24 jaar oud en komt uit het kleine dorpje Sandnes, wat zij een aantal jaar geleden heeft verruild voor Oslo om zich volledig te kunnen focussen op haar atletiekcarrière. De blondine is op de atletiekbaan gespecialiseerd op de 100 meter en hiermee heeft zij al zeven nationale titels weten binnen te slepen. Netjes!

Haar Instagram is on fire

Mocht haar carrière als atleet nou niet lukken dan kan Vilde altijd nog aan de slag als model. Want met haar blonde haren en bruine ogen heeft zij zeker de looks. Het komt voor ons dan ook zeker niet als verrassing dat zij inmiddels al zo’n 23.000 volgers heeft verzameld via Instagram. Deze volgers voorziet zij regelmatig van de leukste kiekjes en video’s op de atletiekbaan, waarin we Vilde in de leukste strakke pakjes kunnen bewonderen. Maar er zijn ook genoeg video’s van de bloedmooie verschijning in actie te zien en dat levert toch ook wel hele leuke plaatjes op. Zo is zij op de video’s helemaal gefocust, waarbij haar lichaam de rest doet. Verder zijn er ook genoeg foto’s van Vilde te vinden in haar privéleven en daarbij voorziet zij ons van de meest classy outfits en mooie bikini’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VILDE AASMO ❤️‍🔥 (@vildeehaa)

Kortom, met haar fantastische looks en haar afgetrainde lichaam geeft Vilde Aasmo bij het startschot haar tegenstanders het nakijken. Maar dat geldt niet alleen voor haar tegenstanders. Want wij ook zijn heel erg onder de indruk van deze Noorse schone en we zouden voor de bloedmooie Vilde zo onze hardloopschoenen aantrekken. Nog niet helemaal onder de indruk? Check dan hieronder vooral haar mooiste Instagram-foto’s en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VILDE AASMO ❤️‍🔥 (@vildeehaa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VILDE AASMO ❤️‍🔥 (@vildeehaa)