Richard Saghian zijn vermogen door het succesvolle Fashion Nova

Je hebt onder een bescheiden steen gelegen als je nog nooit gehoord hebt van Fashion Nova. Dit merk heeft namelijk een slimme tactiek van guerilla-marketing toegepast waardoor ze op een andere manier dan normaal, toch heel veel aandacht weten te trekken. Talloze influencers dragen kleding van het merkĀ  en promoten dat op Instagram.

Ook is Fashion Nova een voorbeeld van ‘fast fashion’, waardoor men een gigantische kwantiteit aan producten heeft. Hierdoor is er voor bijna ieder wat wils, wat ook weer helpt om het merk extra populair te maken. Inmiddels is Fashion Nova daarom al jarenlang een groot succes, een voorbeeld hiervan is hoe het in 2018 het meest gezochte modemerk op Google was. Niet gek dus dat de oprichter en CEO van het bedrijf, Richard Saghian, kan zwemmen in het geld. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 2,1 miljard dollar.

Woning gekocht in Malibu

Nu heeft deze Richard Saghian een huis in Malibu, Californiƫ gekocht voor 40 miljoen dollar. Het huis, gelegen aan het strand, had in juni nog een vraagprijs van 69 miljoen dollar en was eigendom van Lee Samson, oprichter van Windsor Healthcare Management. Met een oppervlakte van 6.000 vierkante meter beschikt het over zes slaapkamers en zeven badkamers, en het formaat van de woning is ongeveer een derde van het totale terrein. Saghian kan dus ook lekker rondlopen en genieten van zijn tuin. Check hieronder wat afbeeldingen van zijn luxe villa (klik op pijltje naar rechts):