Rowenna in Love Island 2021

Het tweede seizoen van Love Island is weer begonnen en dat betekent nieuwe liefdes, drama en de zomerse temperaturen. Opnieuw wagen weer heel wat Nederlandse singles zich aan het avontuur. In het razend populaire programma wonen vrijgezellen dames en heren samen in een villa op een tropische bestemming.

De deelnemers hebben geen contact met de buitenwereld en moeten het enkel doen met elkaar. De vrijgezelle deelnemers vormen in Love Island-koppels, waarbij er om de zoveel dagen een nieuwe ‘Islander’ zijn intrede maakt in de villa. Gedurende het programma ontstaan er herkoppelingen, zodat er weer nieuwe stellen opstaan. Aan het eind van het programma blijft er één koppel over die met een mooi geldbedrag naar huis gaat. Ook dit jaar heeft het programma weer nieuwe singels voor de kijker in petto. Hoewel er zich heel wat verschillende personages in de villa bevinden, lijkt één dame redelijk wat aandacht naar zich toe te trekken. We hebben het over niemand minder dan Rowenna van der Linden.

De 21-jarige brunette uit IJsselstijn, laat nu al menig mannenhart sneller kloppen binnen en buiten de villa. Ze lijkt te beschikken over de beauty en de brains en studeerde vlak voor haar vertrek naar Love Island af in communicatie. Deze duizendpoot lijkt alle kansen met beide handen aan te grijpen en werkte in haar studententijd onder meer bij Kleurrijk wonen en studentadviesbureau Scompany. In 2020 ging ze aan de slag bij Frankwatching als projectmedewerker video & content.

Rowenna van der Linden op Instagram

De Love Island-deelneemster lijkt voorzien te zijn van de ambitieuze vaardigheden en de looks. Tijdens haar deelname aan het programma Love Island stijgt de populariteit van de bloedmooie brunette als een raket de lucht in. Ze is regelmatig actief op haar socials, waarop ze haar fans verblijdt met de amuserende beelden. Met ruim 10 duizend volgers op Instagram, haalt Rowenna zeker het zonnetje in huis.

Krijg jij ook geen genoeg van de beeldschone Love Island-deelneemster? Blijf dan nog even in de sferen hieronder: