Aleksandra Jakobczyk en Denzel Slager

De 25-jarige winnares van Love Island 2019 is uit elkaar met haar vriend. Aleksandra Jakobczyk had ruim een jaar een relatie met de 27-jarige Denzel Slager. De Vlaamse legt op haar Instagram uit dat ze niet bij elkaar passen en daarom hebben besloten om een eind aan hun relatie te maken. Ze is teleurgesteld in zichzelf en ook Denzel vindt het een lastige break-up: hij vertelt op zijn profiel dat hij met Aleksandra “ontzettend mooie momenten” heeft meegemaakt. “Toch zijn we erover uit dat het beter is dat we beiden onze eigen kant opgaan.” Hij vraagt zijn volgers hem “even de tijd te gunnen dit verwerken”.

Winnaars Love Island 2019

Bij Love Island gaan jonge singles opzoek naar de ware liefde in een luxueus vakantiehuis. Niet alleen is het fijn als je daar de ware liefde vind, ook hou je er een mooi bedrag van 25.000 euro aan over als je wint in het programma. De twee hielden het prijzengeld en er één jaar relatie aan over. Het was dus niet ware liefde, maar natuurlijk is dat voor ons goed nieuws, want dat betekent dat de knappe Aleksandra Jakobczyk weer single is. Wél met pijn in haar hart, dus ze zal zeker wat tijd nodig hebben om haar liefdesverdriet te verwerken.

Aleksandra Jakobczyk op Instagram

Natuurlijk doen er alleen maar knappe singles mee aan Love Island. Ook dit jaar komen er behoorlijk knappe dames in het programma voor, maar Aleksandra Jakobczyk was wel écht een van de pareltjes in de 2019 editie. Ze kreeg niet alleen van Denzel veel aandacht, ook de andere jongens waren flink aan het azen op de knappe Vlaamse madame. Maar zeg ook eerlijk: is het geen plaatje?! We hebben even alle mooiste foto’s van haar Instagram verzameld: