En spijt hebben we zeker niet, want de bloedmooie dames van Love Island seizoen 3 laten zich ook op Instagram van hun beste kant zien. Wie er nog vrijgezel is en waarbij je dus nog kans maakt zien we pas aan het eind van dit seizoen. De vrouwen zijn namelijk met z’n alle in een villa gezet. Daar zetten ze nog een aantal vrijgezelle mannen bij waarmee de vrouwen koppels moeten vormen. De kijker van het programma bepaalt dan welke koppels mogen blijven en welke de villa moeten verlaten.

Love Island vrouwen zijn populair op Instagram

Natuurlijk delen we al die knappe vrouwelijke deelnemers graag met je. Hier zijn de deelneemsters van seizoen 3:

Fabiënne Rosalina, 23 jaar

Als het aan haar Instagram status ligt, krijg je haar niet te pakken: ‘Unreachable.’ Ondanks dat zou elke man strijden om de knappe brunette mee te krijgen op een date. Als haar perfecte glimlach en haar prachtig lange benen je hart al niet hebben veroverd, is die enorme bos krullen wel de reden.

View this post on Instagram

Top by @oehyou

A post shared by Fabiënne Fabiënna Rosalina (@fabiennerosalina) on

Josephine-Charlotte Lecluyse, 20 jaar

De – tot nu toe – jongste deelnemer van Love Island seizoen 3 is Josephine-Charlotte uit Vlaanderen. Opvallend is haar toffe kledingstijl die haar prachtige lichaam onthult. Je loopt letterlijk warm voor haar, want misschien is ze wel de meest afgetrainde deelneemster van dit seizoen. En met haar sproetjes en roze lippen is ze gelijk onwijs schattig.

Lisa Moerman, 25 jaar

Ooit een playboy-model als vriendin willen hebben? Dan is waarschijnlijk Lisa je favoriet van dit seizoen. Naast haar prachtige bruine haar laat ze nog veel meer van zichzelf zien op Instagram. Door combinatie van haar sluwe blik en haar strakke lichaam wil je zeker weten meer van haar zien.

Joan Pronk, 25 jaar

Wat een plaatje. En als je het over plaatjes hebt, deze vrouwelijke deelnemer Joan is DJ, dus met haar is het dus altijd een feestje. Ze heeft een prachtig zongebruinde huid en mooie bruine haren. Zou jij voor haar een drankje halen in de club? Wij zouden het wel weten.

Raphaëlla Deuringer, 21 jaar

Het maakt haar niks uit wat andere van haar denken. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze meedoet aan Love Island. Maar ze hoeft zich daar niet zoveel druk om te maken, want de 21-jarige is een zonnestraal. Met haar blauwe ogen en een mooie krul in haar haren verleidt ze elke man.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by RAPHAËLLA (@raphaelladeuringer) on

Ben je nog niet uitgekeken op knappe deelnemers van Love Island? We hebben alle knappe vrouwelijke deelnemers van seizoen 2 ook op een rijtje gezet.