Love Island seizoen 2

Wellicht dat je nog niet eerder van Love Island hebt gehoord. In dat geval raden we aan om de afleveringen van vorig seizoen terug te kijken. Hoe het format in elkaar steekt? Dat is vrij simpel. De deelnemers leven samen in een grote zomervilla. Op zoek naar de liefde en om zo lang mogelijk in het spel te blijven, vormen de vrijgezellen koppels met elkaar. Het is vervolgens aan de kijker om te bepalen welke stellen wel en niet mogen blijven.

De vrouwelijke deelnemers

Het programma was (voornamelijk online) een groot succes en keert daarom vanaf volgende week terug op Videoland. Om je alvast voor te bereiden, zijn hier de vrouwelijke beauty’s die aan het tweede seizoen mee zullen doen.

Melody, 21 jaar

Hopelijk is het Frans van de mannelijke vrijgezellen een beetje in orde en komen ze verder dan “bonjour”. Om Melody te verleiden komt een woordje Frans namelijk wel van pas. Als model was ze een tijd een muze van een Frans modehuis en liep ze veel catwalks af. Als Melody niet bezig is met mode, besteedt ze tijd aan het verzorgen van haar paarden en paardrijden, zelfs op internationaal niveau.

Melody Love Island

Alicia, 23 jaar

Alicia is half-Cubaans en dat is te zien aan haar uitstraling: een mooie bus krullen en een vriendelijke glimlach. Ze houdt van salsa, hetgeen goed van pas kan komen in het huis. Als we naar de andere deelneemsters kennen, heeft ze namelijk concurrentie in de love game. Nu maar houden dat de mannelijke deelnemers ook van een dansje houden.

Alicia love island

Victoria, 20 jaar

Deze blondine heeft niet alleen prachtige blauwe ogen, maar ook een voorliefde voor films. Ze kan overkomen als een echt meisjes-meisje, maar dat is niet volledig waar. Een hamburger en sciencefictionfilm bevalt haar namelijk ook. Met haar 20 jaar kan Victoria wat jong overkomen. Daarom zijn we alleen maar benieuwd hoe ze haar vrouwtje gaat staan in de villa!

victoria love island

Lisa, 21 jaar

Ze is wellicht vrijgezel, toch is Lisa tot over haar oren verliefd op Beer. En wie is Beer? haar hondje, een pomeriaan. Verder heeft Lisa ook een zwak voor sportieve jongens. In het bijzonder hebben mannen die aan balsporten doen een streepje bij haar voor.

lisa love island

Sha, 26 jaar

De zelfverzekerde Sha heeft meerdere passies. Zo heeft ze een voorliefde van schilderen. Verder heeft ze aan veel internationale modecampagnes meegewerkt. Dichter bij huis besteedt ze haar tijd ook aan Benjamin, haar konijn. We zijn benieuwd wie haar hart in de villa zal veroveren.

sha love island