Rowena in het eerste seizoen van Love Island

Het is nu alweer een tijdje geleden dat Nederland kennismaakte met de mooie Rowena Verdaasdonk. De brunette nam een sprong in het diepe en waagde zich aan het programma Love Island, de ware liefde te vinden. De Brabantse Rowena liet haar oog vallen op Stenn, waar ze enige tijd een koppel mee vormde. Na tijd in een knipperlicht relatie te hebben gezeten, besloten de twee toch een punt te zetten achter hun relatie. Maar wie was deze mooie brunette nu precies voor haar bekendheid en haar deelname aan het razend populaire Love Island?

Rowena groeide op in het Noord-Brabantse Breda. Ze leek al op jonge leeftijd te beschikken over een grote dosis zelfstandigheid, want ze verliet het ouderlijke nest op haar zestiende. Na de middelbare school te hebben afgerond studeerde ze af in rechten. Een langere tijd op school zag ze niet zitten, dus werkt ze vijf dagen in de week bij een bedrijf waar ze het naar eigen zeggen, ontzettend naar haar zin heeft.

Hiernaast lijkt de oud Love Island-deelneemster haar boterham ook te verdienen aan modellenwerk. De Brabantse kruipt regelmatig voor de camera en poseert voor verschillende merken en campagnes. Haar populariteit schoot de lucht in na haar deelname aan Love Island en dit is onder andere te zien op haar socials, waar nog steeds met positieve berichten van fans overspoeld wordt.

Rowena Verdaasdonk op Instagram

Waar Rowena zich bevindt, lijken alle ogen op haar gericht te staan. Voor haar deelname aan Love Island nam ze deel aan Miss Nederland, waarmee ze al heel wat aandacht wist te trekken. Met ruim 145 duizend volgers op Instagram lijkt ze menig mannenhart op hol te slaan met de amuserende beelden. Rowena Verdaasdonk spendeert naar eigen zeggen heel wat uurtjes in de gym en dat is te zien. De mooie brunette verblijdt haar volgers regelmatig met de exclusieve en temperatuur stijgende beelden op haar socials. Met haar stralende glimlach en fitte figuur is ze het volgen meer dan waard.

Krijg jij ook geen genoeg van de mooie Rowena en tovert ze een brede glimlach op jouw gezicht? Geniet dan nog even verder met de Instagram beelden hieronder.