Lisa Michels deed mee aan K3 zoekt K3

Lisa Michels kunnen we kennen van het programma K3 zoekt K3. Weet je het nog? Daarin ging K3 op zoek naar de nieuwe deelneemsters voor de zanggroep. Lisa deed mee als een van de nieuwe potentiële leden, maar won uiteindelijk niet tijdens het programma.

Marthe, een andere deelneemster van het programma, ging er uiteindelijk vandoor met de winst en werd onderdeel van de groep. Het is niet onbekend dat de leden van K3 geen straf zijn om naar te kijken. Daarom is het eigenlijk heel gek dat Michels het niet is geworden. Want ze was absoluut één van de knapste kandidaten van het programma.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Michels (@lisamichelsofficial)

Dat veel knappe vrouwen uit Zweden komen, weten we natuurlijk allemaal. Het zijn over het algemeen wat langere vrouwen met het uiterlijk van een topmodel. Het is dan ook geen verassing als we je vertellen dat Lisa Michels óók Zweedse roots heeft. Knap is ze zeker, maar deze power-woman heeft veel meer te bieden dan alleen een bijzonder mooi uiterlijk.

Inmiddels is ze al vaak te zien als actrice, presentatrice en zangeres. En voor de mensen die haar ooit op tv hebben gezien, kunnen bevestigen dat ze in al die dingen heel erg goed is. Lisa Michels is overigens niet onopgemerkt gebleven en ná het programma K3 zoekt K3 werd ze in één klap erg populair. Ze maakt ondertussen óók radio voor een groot station, dus ze zou in de lijst met knapste radiovrouwen kunnen.

Op Instagram toont ze prachtige plaatjes

Wij selecteerden de fijnste foto’s van de Instagram van Lisa Michels. Sit back, relax and enjoy.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Michels (@lisamichelsofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Michels (@lisamichelsofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Michels (@lisamichelsofficial)