K3 van toen en nu

We kunnen het niet over K3 hebben en dan Karen, Kristel en Kathleen niet benoemen. Dus we gaat het toch even kort doen. De meidengroep begon in 1998 en is een Belgische zanggroep van origine. Tussen 1999 en 2002 veroverde K3 eerst Vlaanderen en later ook Nederland. De hits Oma’s aan de top en Heyah mama brachten deze zangeressen op de kaart en ze zijn sindsdien niet meer weg te denken uit het kinderleven. Dat hebben Karen, Kristel en Kathleen goed gedaan. Maar we zijn hier niet voor deze dames, maar voor de bikinifoto’s van de huidige K3 zangeressen.

View this post on Instagram

HERE WE GOOOOO! #k3show

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on

Aan alle mooie formaties van bands en zanggroepen komt natuurlijk een einde en zo ook bij K3. Kathleen vertrok in 2009 als eerste en werd opgevolgd door Josje Huisman. Het programma K3 zoekt K3 werd gestart en toen werden Karen, Kristel en Josje vervangen door de huidige K3 zangeressen genaamd: Klaasje, Hanne en Marthe.

De bikinifoto’s van de  K3 zangeressen

De nieuwe bezetting van K3 is vrij jong en zorgt voor een nieuwe start in het leven van de succesvolle zanggroep. Deze knappe meiden kunnen een aardig potje zingen maar de bikinifoto’s vallen ons dit keer op. We zingen nog steeds met volle borst mee als Oya Lélé opkomt, maar we genieten überhaupt heel erg van Klaasje.

Klaasje Meijer

De enige niet-Belgische zangeres van de K3 groep en wat ons betreft ook dé favoriet. Ze is 25 jaar jong en de dochter van een dominee. Deze meid heeft een aantal bikinifoto’s waar je u tegen zegt. We mogen haar wel rekenen tot de mooiste zangeressen van Nederland.

View this post on Instagram

🔸🙉🔸 #feelings

A post shared by Klaasje (@klaasje_meijer) on

View this post on Instagram

Smile

A post shared by Klaasje (@klaasje_meijer) on

Hanne Verbruggen

Hanne is een jaartje ouder dan Klaasje en een echte Belgische. Ze studeerde communicatiemanagement maar is daarmee gestopt toen ze de kans kreeg om één van de drie nieuwe K3 zangeressen te worden. Gewaagd maar uiteindelijk een goede keus Hanne. Wij zouden niet blijer kunnen zijn.

View this post on Instagram

Comme une poisson dans l’eau 🐠

A post shared by HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__) on

View this post on Instagram

Omdat het kan!

A post shared by HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__) on

Marthe de Pillecyn

De jongste van allemaal is 24 jaar oud en heet Marthe. Zij heeft tevens haar opleiding kinderverzorging stop gezet om deel uit te maken van de zanggroep. Deze dames gaan er allemaal voor. Chapeau.