Nadat vrijwel heel onze generatie de animatiefilm van de Lion King meerdere malen heeft gezien, komt dit jaar een realistische weergave van de iconische film. Eerder verscheen er al de eerste trailer van The Lion King, maar zoals elke veelbelovende top film krijgt ook een tweede trailer. Eentje Lion King trailer die ons des te meer doet verlangen naar de nieuwe film. En wij hebben nog meer goed nieuws dankzij onze vrienden van Gewoonvoorhem, want vanaf 19 juli is ‘ie te zien in de Nederlandse bioscopen.

The Lion King trailer #2

Over enkele maanden mogen wij dan eindelijk de nieuwe film gaan beschouwen in de bioscopen. Wij weten in ieder geval dat wij in de rij gaan staan voor deze klassieker. De animaties in de nieuwste trailer zijn weer oogverbluffend goed. In de nieuwe trailer kunnen wij een deel van het groeiproces van Simba zien, hoe hij zich door zijn leven beweegt en wat voor kattenkwaad hij uithaalt met zijn kameraden. Zoals elke jonge boef betaamd, gaat dit gepaard met enkele problemen.

 

Tijd genoeg deze maand om naar de bios te gaan? Check dan even deze bioscoop releases van april, die zeker de moeite waard zijn!