Releasedate The Lion King bekend gemaakt

We worden niet alleen verwend met deze nieuwe trailer vol met geanimeerde eyecandy en een flinke dosis nostalgie. We krijgen namelijk ook te horen wanneer de film naar het witte doek komt. In een vorige trailer werd al verklapt dat de remake van The Lion King in de zomer van 2019 te zien zal zijn, maar nu is de daadwerkelijke release date bekend gemaakt. The Lion King zal te zien zijn op 19 juli. Zet die datum maar in je agenda, met een uitroepteken erachter. Wij kijken er in ieder geval naar uit.

The Lion king 19 Juli MAN MAN

Wat kunnen we allemaal verwachten?

Veel bekende acteurs zullen hun steentje bijdragen aan deze nieuwe epische film. Wat dacht je van onder andere: Donald Glover (Community), Seth Rogen (Neighbors, The Interview) en niemand minder dan Beyoncé. De regie is in handen van Jon Favreau, onder andere bekend van Iron Man. Ook is hij bekend van de recente versie van Disney’s Jungle Book. We kunnen van hem dus enkel het beste verwachten, gezien zijn repertoire.

De film is zoals net vermeld een remake van de tekenfilm uit 1994. Er wordt verwacht dat deze remake niet ver af zal wijken qua verhaal met de vorige versie. Dit is helemaal niet erg. The Lion King die 25 jaar geleden uit kwam doet voor niets onder als het om verhaal gaat. Wat ook valt op te maken uit de trailer is dat we animatie voorgeschoteld krijgen waar je u tegen zegt. De combinatie van deze mooie beelden en de beeldige landschappen die de Afrikaanse savanne rijk is is natuurlijk een gouden combinatie.

Voor degene die maar niet genoeg kan krijgen van moderne vertolkingen van klassieke Disney-films: laatst is ook al aangekondigd dat Disney bezig is met een nieuwe film van Aladdin, met daarin niemand minder dan dan de geestige Will Smith.