Ga naar de Lidl voor de beste deals

Bij de Lidl kan je terecht voor de beste deals. Check bijvoorbeeld deze vette gaming deals of deze deals voor fitnessartikelen. Nu komt de Lidl ook met deals voor verzorgingsproducten en de deal op deze haar- en baardtrimmer is er één die je zeker in overweging moet nemen.

Haar- en baardtrimmer Lidl

Een handige haar- en baardtrimmer voor mannen

De haar- en baardtrimmer is van het merk Silvercrest, zoals veel producten bij de Lidl. De trimmer beschikt over 4 opzetkammen voor het haar. Deze kunnen je haar trimmen op 3, 6, 9, en 12 milimeter. Voor de baard heb je een andere opzetkam waarmee je de volgende lengtes kan kiezen: 3, 4, 5 en 6 millimeter. Er zit een accu in de trimmer die je kan opladen. Het kost de accu 90 minuten om volledig opgeladen te worden. Hierna kan die een uur lang draadloos worden gebruikt. Ook kan je hem gebruiken via netstroom.

Haar- en baardtrimmer Lidl

Check deze link om meer info van het product te zien en te bestellen. 

Zelf je haar knippen

De messen van de haar- en baardtrimmer geven je de mogelijkheid om niet alleen zelf je baard te bijwerken, maar ook zelf je haar te knippen en trimmen. Je kan hem gebruiken om je haar te snijden, bij te werken, te trimmen, te scheren en te contouren. Bij deze trimmer zitten ook nog andere handige attributen zoals een schaar, kam, opzetstukken en olie. Ook wordt die geleverd met een reinigingskwast en een opbergzakje. Deze trimmer komt dus met alles erop en eraan.

Verzorgingsproduct

De prijs die de Lidl ervoor vraagt

Zoals we al aangaven is deze haar- en baardtrimmer spotgoedkoop. Je moet er namelijk slechts 18 euro voor betalen. Check de website van de Lidl om hem te bestellen en je kapsel en baard zelf weer on point te maken.