Fitnessartikelen van de Lidl: perfect om thuis te sporten

Lidl heeft nu allerlei deals op fitnessartikelen. Wij selecteerde de beste koopjes zodat jij goedkoop je thuis gym kan samenstellen.

Massagerol set

Deze massagerol set kan je nu bij de Lidl krijgen voor maar 30 euro. Dit is niet zomaar een massagerol. Met deze tools kan je je spieren perfect masseren. Bij deze massagerol krijg je namelijk ook een massagemat en een massagestick waardoor jij masseert zoals nooit te voren.

goedkope massagerollen

Check hier voor meer info over de massagerol set.

Multifunctionele trainingsbank

Met deze trainingsbank kan je ontzettend veel spieren in je lichaam trainen: je arm-, heup-, buik-, rug-, en borstspieren. Het trainingskussen is in hoogte verstelbaar waardoor die voor iedereen geschikt is. Doordat die kan worden ingeklapt hoeft die ook niet zo veel ruimte in te nemen. Deze vette trainingsbank kan je al aanschaffen voor 50 euro.

Lidl deals fitnessapparaten

Check hier om de multifunctionele trainingsbank te bestellen. 

Trainingsaccessoires

Dit zijn een aantal handige trainingsaccessoires die je al voor 8 euro per stuk kan aanschaffen. Je hebt hierbij de keuze uit een springtouw van 280 centimeter, 2 push-up bars, een fitnessbanden-set en een blauw- of lichtroze balance-board. Zo kan je voor een lage prijs toch trainingsaccessoires in huis halen die jij maar al te goed kan gebruiken.

Training

Check deze link voor meer info over de goedkope trainingsaccessoires.

Trainingsbal

Deze trainingsbal kan je voor meerdere doeleinden gebruiken. Je kan hem namelijk ook gebruiken als medische- of als wandbal. De bal heeft een kunstlederen hoes. Van binnen is die gevuld met rubber en katoen om voor een goede zachtheid te zorgen. Hij kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor core training, crossfit en circuittraining. Je hebt de keuze uit een variant die 5,45 kg weegt en eentje die 7,26 kg weegt. Hij kost 40 euro.

Trainingsbal

Check de link voor meer info over de trainingsballen.

Kettlebell

Een kettlebell kan eigenlijk niet ontbreken wanneer jij veel thuis wilt sporten. Hij is namelijk multifunctioneel omdat je de kettlebell kan gebruiken voor verschillende oefeningen om je rug-, buik- en armspieren te trainen. Hij heeft een gewicht van 14 kg en door de vlakke onderkant blijft hij gemakkelijk recht staan.

kettlebell goedkoop lidl

Check de site voor meer informatie. 

Halterset

Deze halterset weegt maximaal 10,5 kg. Je krijgt er in totaal 6 schijven bij geleverd: 2x 1 kg, 2x 1,25 kg en 2x 2 kg. De halterstang weegt 1,95 kg. Je kan hem voor 25 euro aanschaffen.

Lidl deals halter

Check hier voor meer info over de halterset.