Producten van de Lidl waar je van opkijkt

Veel mensen verwachten niet dat een supermarktketen zoals de Lidl veel anders te bieden heeft dan boodschappen. Deze mensen zitten compleet mis want de Lidl komt met veel meer op de proppen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een elektrische step aangeboden die een prima snelheid kan bereiken. Zelfs een e-bike is niet te gek voor de Lidl: ze verkopen een goedkope elektrische fiets. Nu heeft de Lidl dus een Smart TV te koop gezet met een korting waar jij versteld van zal staan.

Deze goedkope Smart TV is bij de Lidl te koop

Deze televisie is niet zomaar de eerste beste TV die je voorbij ziet komen. Om te beginnen heeft het scherm een diagonaal van 49 inch, wat neerkomt op 129 centimeter. Daarnaast heeft het scherm een 4k resolutie, waardoor jij een uitstekende beeldkwaliteit in huis zal hebben. Ook is deze tv ontzettend energiezuinig; dus je hoeft niet bang te zijn dat je energierekening straks verrassend hoog uitvalt. Het geluid dat je zal horen komt van Onkyo. Zij leveren hoogwaardig geluid waardoor je van de beste films en series kan genieten en je ook lekker kan gamen. Als je een gamer bent kan het leuk zijn om deze game accessoires van de Lidl meteen mee te bestellen.

Smart TV goedkoop lidl te koop

Check deze link voor meer info

Er zit een mega korting op

Als je sowieso al op zoek bent naar een nieuwe (Smart) TV is dit hoogstwaarschijnlijk de beste optie. De TV van de Lidl kost normaal gesproken 850 euro. Nu betaal je er echter maar 300 euro voor! Dit komt neer op een korting van wel 64 procent. Veel beter gaat het niet worden.