Het penthouse van Lewis Hamilton

Eerder kocht Lewis Hamilton al een pand in de New Yorkse wijk Tribeca. Hij investeerde toen 44 miljoen dollar in het penthouse en had allerlei celebrity’s als buren, zoals Justin Timberlake, The Weeknd, Bella Hadid en Jake Gyllenhaal. Maar dit huis in Manhattan heeft hij inmiddels verkocht en ingeruild voor een huis op 70 Vestry Street.

Lewis Hamilton appartement

Lewis Hamilton’s tweede huis in New York

Volgens bronnen kocht Lewis Hamilton zijn nieuwe appartement in dezelfde straat als Patriots quarterback, Tom Brady. Het kalkstenen appartement van Lewis Hamilton heeft een oppervlakte van 608 vierkante meter. Daarnaast heeft hij nog 279 vierkante meter aan buitenruimte en een prachtig uitzicht op New Yorks Hudson River.

Lewis Hamilton

Luxe penthouse

Het gebouw heeft een binnenplaats die bezoekers via de porte-couchere kunnen bezoeken. Hier kunnen bewoners in privacy ontspannen en genieten van het uitzicht. Lewis Hamilton kan hier zwemmen in het 25 meter lange zwembad, een boek gaan lezen in de bibliotheek, zich in het zweet werken in zijn eigen fitnessruimte of hij kan Tom Brady uitnodigen voor een potje squashen. Er is ook een gezellige lounge waar je kan chillen, dineren en eventueel nog een kleien feestje kan organiseren. Mocht hij een race winnen, dan het het een perfecte plek om even lekker los te gaan.

Lewis Hamilton

Lewis HamiltonLewis Hamilton

Hamilton is natuurlijk niet de enige uit de Formule 1 met enkele fraaie bezittingen. Onze eigen Max Verstappen kan er ook wat van. Hij heeft namelijk een prachtig huis in Monaco en Daniel Ricciardo heeft een penthouse in Beverly Hills. Er hoeft in ieder geval niet bezuinigd te worden, gezien hun uitgaven. Wat een geld.