Nieuwe woning in Huizen

Leontine Ruiters, nog steeds altijd bekend als Leontine Borsato, is een Nederlands televisiepresentatrice en actrice. Ze was op verschillende RTL-series te zien zoals het Rad van Fortuin en Voetbalvrouwen. In 1998 trouwde ze met de zanger Marco Borsato en nam ze zijn achternaam aan. Samen hebben ze drie kinderen. Zoon Luca, zoon Senna en dochter Jada. Op 4 februari kwam het huwelijk tussen haar en Marco tot een einde.

Leontine heeft onlangs een prachtig landhuis gekocht in Huizen. Dit is een bekende plek voor haar, want na haar scheiding van Marco verhuisde ze ook al naar deze plek. Ze heeft de helft van een dubbel landhuis gekocht voor 1.075.000 euro. Voor dit bedrag is ze nu dus in het bezit van een huis met een woonoppervlakte van 142 vierkante meter. Het huis beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Het huis beschikt over een half open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft grote ramen waardoor er veel licht inval is. De openslaande deuren brengen je naar de achtertuin van 132 vierkante meter. In de vrijstaande garage past één auto, maar op de oprijlaan is er ruimte voor meer auto’s.

Leontine Borsato doet huidige woning in de verhuur

De huidige woning, waar Leontine Borsato momenteel nog in woont, gaat in de verhuur voor 3.950 euro per maand. De huurder dient een eenmalige waarborgsom van 7.900 euro te betalen. Maar wat krijgt de huurder allemaal voor deze prijs? De oppervlakte van de woning is 203 vierkante meter met in totaal zes kamers. Vier slaapkamers en twee badkamers, welke over drie woonlagen verdeeld zijn, inclusief met zolder. Het huis is voorzien van een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Bij deze villa hoort ook nog een guesthouse met twee slaapkamers en een badkamer. Ideaal om je gasten in te kunnen ontvangen dus. De tuin is 525 vierkante meter groot en tevens is er voor de deur plek voor twee auto’s. Het gaat overigens wel om tijdelijke verhuur. Namelijk van 1 november a.s. tot en met augustus 2025.

leontine borsato woning

leontine borsato woning

Meer zien van de woning? Bekijk ze hier op de website van BekendeBuren.