De carrière van Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio is een 48-jarige acteur en producent uit Los Angeles. Hij heeft in zoveel films en series geacteerd dat we de tel niet meer bij kunnen houden. Zijn allereerste auditie was in 1988 en ook speelde hij in een aantal reclamespots en soaps. Zijn eerste rol was in de televisieserie Parenthood, waarin hij in drie afleveringen verscheen. Zijn bekendste rollen zijn in films als Titanic, The Wolf of Wall Street, The Revenant en Once Upon a Time in Hollywood. In totaal werd hij zeven keer genomineerd voor een Oscar.

Hoe staat zijn dating leven ervoor?

Leonardo is recent gespot met een 19-jarig model genaamd Eden Polani.  Zij was nog niet eens geboren toen de Titanic uitkwam, gek toch. De twee zijn samen gespot in Los Angeles.

Een vreemd detail: Leonardo is de laatste tijd ook een aantal keer gezien met Victoria Lamas. In september ging het uit met Leonardo Dicaprio en zijn toenmalige vriendin Camilla Morrone (25). Zij hebben samen vier jaar in een relatie gezeten. Sindsdien lijkt het alsof Leonardo alleen nog vrouwen wil daten onder deze leeftijdgrens. Maar laten we eerlijk zeggen: het verschil tussen 48 jaar en 19 jaar is vrij groot. Laten we het er maar op houden dat Leonardo aardig bekend staat om het daten met jonge vrouwen. Maar of dit werkelijk de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio is, dat is nog onbekend.

Wie is Eden Polani?

Eden is een 19-jarig model uit Israel. Het model staat ingeschreven bij ITM Models en heeft meer dan 200.000 volgers op Instagram. Eden heeft veel gereisd naar verschillende locaties in Europa en de Verenigde Staten door haar modellenwerk. In het verleden heeft Eden iets gehad met Gil Ofer, de zoon van miljardair Idan Ofer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eden Polani (@edenpolanii)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eden Polani (@edenpolanii)