De verhaallijn van de Netflix-serie Lupin

Eerste even een korte terugblik. De eerste tien afleveringen van Lupin focussen op de strijd tussen Pellegrini en Assane Diop. Laatstgenoemde aast op wraak, maar moet zelf ook vrezen voor zijn leven en dat van zijn geliefden. Als zijn zoon wordt ontvoerd, is de maat voor hem vol en probeert hij Pellegrini in de cel te krijgen. Dit lukt, maar hij moet nu wel Parijs achter zich laten.

Deze serie is perfect voor de liefhebbers van Sherlock Holmes, het wereldberoemde personage zit zelfs in de boeken van Lupin. Vanwege copyrights is dat onder de naam Herlock Sholmes. Voor het derde seizoen wordt er verwacht dat er een type zoals Sherlock Holmes op het toneel zal verschijnen.

De cast van de Franse serie

Omar Sy keert weer terug als Assane Diop. Hoogstwaarschijnlijk zijn ook de moeder Claire (gespeeld door Ludivine Sagnier) en zoon Raoul (gespeeld door Etan Simon) wederom te zien in Lupin. Verder zijn er vooral veel vragen. Wat gebeurt er met de personages Youssef, Benjamin Ferel en Juliette Pellegrini? Dit is nog niet bekend – net als wie de nieuwe castleden zijn.

Overal en diefstal tijdens de opnames van Lupin seizoen 3

Overigens gingen de opnames niet van een leien dakje, want tijdens een overal op de set van Lupin werd voor zo’n 300.000 euro aan goederen ontvreemd. Dit gebeurde door een groep van zo’n 20 overvallers, alsof het de serie zelf was. Gelukkig waren er geen gewonden, zo bevestigde Netflix in een statement. De opnames lagen hierdoor wel een paar dagen stil, maar dat was geen grote ramp.

Als klap op de vuurpijl is er ook al een teaser van seizoen 3 van Lupin verschenen. Check hieronder de eerste beelden: