Disneyland Paris pakt groots uit voor hun 30 jarige jubileum. In maart 2022 is de 30e verjaardag al van start gegaan, maar ze kondigen nu de ‘grote finale’ aan met nog meer nieuwe, magische ervaringen. Dit trok onze aandacht, want deze finale bestaat voor een groot deel uit Marvel activiteiten.

Marvel Avengers Campus

Ter ere van zijn 30e verjaardag heeft Disneyland Paris een volledig Marvel themaland geopend: een ware jongensdroom. In deze meeslepende ervaring duik je als bezoeker samen met Marvel Superhelden in het hart van de actie. In de Spider-Man WEB Adventure kom je in een interactieve 3D ervaring waar je met het Spider-Man handgebaar de Spider Bots moet raken. In de Avengers Assemble: Flight Force ga je vanuit een spannende lanceerachtbaan samen met de Avengers op missie. Als Marvel fan kan je dit niet missen. Uberhäupt als man eigenlijk niet.

Marvel Avengers Campus Disneyland 30e verjaardag

Het letterlijke hoogtepunt: Marvel Drone Show

Het grote hoogtepunt van de Marvel ervaringen is misschien wel Avengers Power the Night: de gloednieuwe avondshow met drones. De show verlicht van 28 januari tot en met 8 mei 2023 elke nacht de lucht boven het Walt Disney Studios Park. 500 drones werken samen en vormen met de nieuwste techniek uitbeeldingen van de Avengers, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor het eerst in Disneyland Paris, Shang-Chi.

 

De avondshow bevat een soundtrack die bestaat uit enkele van de meest iconische Marvel scores, gespeeld door een symfonieorkest. Dronisos, het Franse bedrijf dat samen met Disney de avondshow Disney D-Light heeft ontworpen en uitgevoerd in 2022, werkt voor Avengers Power the Night weer samen met Disney. Succes is hierin gegarandeerd, want de vorige show werd uitgeroepen tot Best Live Entertainment 2022. Kan niet missen.

Slapen bij Captain America: Disneyland Marvel Hotel

De Marvel spanning neem je na een dag in het park mee naar ‘huis’. Je kan namelijk superluxe overnachten in een vier-sterren Disney Marvel hotel genaamd Disney Hotel New York – the art of Marvel. Naast het ongekende comfort en de sferen van Manhattan, kan je de grootste collectie Marvel kunst ter wereld hier bekijken. Met luxe suites en een zwembad, sportschool en sauna kan je hier volledig ontspannen na een verrijkende dag. Daarmee is je Disney-ervaring niet slechts een jongensdroom, maar een ware mannenervaring.

Marvel Hotel Disneyland Paris

Andere activiteiten op een rij

Naast de gebruikelijke attracties en activiteiten en de Marvel ervaringen staan er voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris meer activiteiten op de planning. We zetten ze voor je op een rij.

Disneyland Paris 30 jaar

DISNEY DREAMS! – vanaf 12 april 2023

Voor de Grote Finale van het 30 jarig bestaan keert de spectaculaire avondshow Disney Dreams terug. Deze show werd toen hij eerder draaide enorm gewaardeerd onder bezoekers. De show bestaat uit oogverblindende projecties, fonteinen en lasers en neemt je mee door de grootste Disney verhalen.

PIXAR: WE BELONG TOGETHER – begin zomer 2023

In de zomer van 2023 komt de gloednieuwe show genaamd Pixar: We Belong Together naar het Walt Disney Studios Park. Tijdens een muzikaal avontuur word je – naast de Disney figuren in het park – voorgesteld aan Pixar karakters en verhalen. De show zal bestaan uit state-of-the-art podiumtechnologie, lichteffecten, choreografie en iconische liedjes: iets wat je moét zien.

Disney Pixar Show Paris Monsters &CO

HEROPENING VAN it’s a small world – voorjaar 2023

De bekende (en populaire) attractie it’s a small world wordt na een intensieve renovatie in het voorjaar van 2023 heropend. De attractie is sinds 1992 onwijs geliefd en neemt je mee op een reis rond de wereld met iconische liedjes van de Disney parken.

Je hebt tot september 2023 de tijd om de jubileumactiviteiten te bezoeken, en geloof ons, die wil je niet missen. Maak je jongensdroom waar, sleep je beste vriend of vriendin mee en au revoir à ParisTickets voor Disneyland Paris en verblijf zijn hier te koop. Bonne chance!