Het #1 powercouple ter wereld?

Beyoncé is een Amerikaanse zangeres, songwriter, actrice en modeontwerpster. Haar vader was vanaf het begin van haar loopbaan tot maart 2011 haar zakelijk manager en haar moeder was haar styliste. De zangeres trouwde op 4 april 2008 in besloten kring met artiest Jay-Z. Op 7 januari 2012 werd in het Lenox Hill Hospital te New York hun dochter Blue Ivy geboren en op 18 juni 2017 werd bekend dat Beyoncé en Jay-Z een tweeling hadden gekregen.

Jay-Z is een Amerikaanse rapper, muziekproducent en zakenman. Hij is eigenaar van platenlabel Roc Nation en ook nog eens een van de succesvolste hiphopartiesten in Amerika. Op 9 januari bracht de artiest het nummer ‘Glory’ uit, dat aan hun eerste dochter is opgedragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Wat is het vermogen van Beyoncé en Jay-Z?

Beyoncé draait al een lange tijd mee in de muziekindustrie en ook daarbuiten houdt ze zich bezig met van alles en nog wat. De zangeres verdient miljoenen dollars per jaar met haar muziek en werkt ook nog samen met bekende modemerken. In 2012 kreeg Beyoncé maar liefst 278 miljoen dollar op haar bankrekening voor het deelnemen aan een Pepsi reclame. Verder was haar parfumlijn ook een enorm succes. Ondanks al deze successen is  haar vermogen slechts een peulenschil vergeleken met haar echtgenoot Jay-Z.

Jay-Z verdient met zijn entertainment-label miljoenen en dat investeert hij in kunst, vastgoed en andere artiesten. Met zijn streamingdienst Tidal worden zijn zakken nog beter gevuld. Hij bezit ook nog eens het champagne merk Argman de Brignac. Je kunt dus wel stellen dat Jay-Z (echte naam Shawn Corey Carter) een ondernemer is in hart en nieren.

Jay-Z bezit op het moment een vermogen van 1.3 miljard dollar. Een bedrag dat zo hoog is, dat je bijna vergeet wat je hebt. Beyoncé heeft volgens geruchten een vermogen van 450 miljoen dollar, wat het gezamenlijke vermogen van Jay-Z en Beyoncé zo’n 1.75 miljard dollar maakt. Ze leiden samen een mooi leventje met hun kinderen en geven geld uit aan de meest luxe dingen zoals hun prachtige superjacht.