Succesvolle artiesten hebben over het algemeen niet te klagen als het aankomt op de financiën. Jay-Z en Beyoncé vormen geen uitzondering op die claim. Het succesvolle koppel hebben in hun leven aardig wat poen bij elkaar gezongen. Daar ga je natuurlijk ook naar leven. Ze gaan namelijk een weekje op vakantie met dit luxe jacht. Prijskaartje: $200.000.000. Oké, ze huren hem, maar nog steeds mochten ze een flinke klap geld neertikken.

Jay-Z en Beyoncé huren dit superjacht

Zoals we gezegd hebben heeft dit jacht een zacht sommetje van maar liefst 200 miljoen dollar mogen kosten. Aangezien Jay-Z en Beyoncé het jacht niet bezitten hebben ze natuurlijk niet dit gigantische bedrag neer moeten leggen. Nee heren, het koppel heeft volgens bronnen maar liefst 1.2 miljoen dollar neergeteld om het jacht voor een weekje te huren. Een astronomische bedrag voor een week varen, ook al gaat die prijssom bij hun niet in de koude kleren gaan zitten. Je moet wat met al dat geld.

Jay-Z en Beyoncé

Rijkste Pakistaan ter wereld

Je betaalt wat, maar daar krijg je ook wat voor terug. Het jacht beschikt over een bioscoop, basketbalveld én een helipad. Waarom ook niet? De sloop is in eigendom van Pakistaans-Amerikaans miljardair Shahid Khan. De rijkste persoon van Pakistaanse afkomst (de 224e rijkste persoon ter wereld) is onder andere eigenaar van een NFL-team, de Jacksonville Jaguars en voetbalclub Fullham FC. Wanneer je de eigenaar bent van dat soort clubs kun je je het een en ander permitteren, zo blijkt maar weer. 

Kismet-luxury-yacht-077 Kismet-luxury-yacht-099

Aan ruimte geen gebrek dus. Er ligt er een zwembad, fitnessruimte, jacuzzi en spa in – het minste wat je van een superjacht kan verwachten. Daarnaast is er ook nog een bioscoop, basketbalveld en diverse watersport benodigdheden aan boord. In het jacht is genoeg ruimte om 16 personen te voorzien van een slaapplek, verdeeld over 8 aparte suites. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus check de foto’s hieronder. Neem hieronder een uitgebreide kijk op het vaartuig.

Badkamer Hal Jay-Z en Beyoncé