De carrière van Patty Brard

De 67-jarige Patty Brard is geboren op 25 maart 1955 in Sorong, Nederlands-Nieuw-Guinea. Als de dochter van Indisch-Nederlandse ouders is zij op haar elfde met haar gezin naar Nederland gekomen. Uiteindelijk begon Patty haar rijke tv-carrière als secretaresse bij de publieke omroep. Maar niet voor lang, want mede door haar fantastische look werd zij in 1977 ontdekt door Hans van Hemert. Waardoor zij vier jaar lang onderdeel geweest is van de meidengroep ‘Luv’ en verschillende hits binnen wist te slepen.

 

Begin jaren 80 begon Patty met presenteren. Eerst als assistent bij Bananasplit en later kreeg zij ook aar eigen programma’s, zoals Brard gaat Extreem, Pat’s Life en Patty’s Fort. Vandaag de dag heeft Patty niet meer haar eigen programma’s, maar is zij nog wel regelmatig op televisie te zien bij Shownieuws, waar zij het laatste nieuws over BN’ers bespreekt. Naast Patty Brard haar passie voor presenteren neemt zij ook regelmatig deel aan verschillende shows. Zoals. Sterren Dansen op het IJsOh, wat een jaar!, en Het Perfecte Plaatje. Tot slot timmert Patty Brard ook lekker aan de weg op sociale media en daar poseert zij nu wel heel sensueel.

Patty Brard poseert sensueel op Instagram voor een nieuw project

Naast haar carrière in de televisiewereld kunnen we wel stellen dat Patty Brard ook op sociale media echt als een speer gaat. Zo heeft de brunette via Instagram inmiddels 317.000 volgers weten te verzamelen die zij regelmatig voorziet van de leukste content. Zo plaatst zij de ene na de andere selfie met haar prachtige dochter Priscilla Nasi Brand en promoot zij haar eigen verschillende eigen collecties via het platform.

Nu is het weer raak en plaatst Patty weer een video van een nieuw project en hierbij gaat zij zelfs uit de kleren. Zo is Patty in de video alleen met een handdoekje om te zien, maar poseert zij vrij sensueel, wat een prachtig resultaat oplevert. Zie de Instagram-video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)