De prachtige woonboerderij van Nicolette Kluijver

De 38-jarige Nicolette Kluijver was op jonge leeftijd al druk in de televisie wereld. Zo mocht zij op haar zestiende al werken voor de lokale omroep van Almere en daarnaast is zij model geweest voor Elite Model. Hierdoor is het balletje gaan rollen en is zij steeds vaker op televisie terug te zien als presentatrice van verschillende programma’s, zoals Expeditie Robinson en Adam zoekt Eva. Aan deze glansrijke carrière heeft Nicolette Kluijver een prachtige woonboerderij in Oudekerk aan de Amstel overgehouden, die zij een aantal maanden geleden in de verkoop heeft gezet. Nicolette  besloot met haar ex-man en kinderen voor onbepaalde tijd naar Bonaire te verhuizen, waar zij twee aparte huizen hebben gekocht.

Toentertijd hebben zij hun woning in Nederland gehouden, maar wel verhuurd aan anderen. Een aantal maanden geleden heeft Nicolette er toch voor gekozen om de woonboerderij te koop te zetten voor een bedrag van maar liefst 2.850.000 euro. De prachtige woonboerderij heeft een woonoppervlakte van 312 vierkante meter en beschikt in totaal over acht kamers, waaronder vier slaapkamers, twee badkamers en een grote leefkeuken. Maar hier blijft het niet bij, het huis heeft namelijk ook een eigen fitnessruimte en een jacuzzi in de tuin. Zoals je kunt verwachten boden de kopers zich snel aan, maar helaas is het toch niet gelukt om het huis te verkopen.

Klik hier voor meer foto’s van de prachtige woonboerderij van Nicolette Kluijver

De woning is van de markt gehaald

Nicolette Kluijver en haar ex-man kochten de woonboerderij in 2014 voor een bedrag van 1.360.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.825.000 euro. Onlangs stond de woning te koop voor een bedrag van maar liefst 2.850.000 euro. Hiermee hoopte Nicolette dan ook een dikke financiële klapper mee te maken, maar helaas is het hen in de afgelopen maanden niet gelukt om het huis te kunnen verkopen. Daarom hebben zij door de dalende prijzen op de huizenmarkt dan ook besloten om de woonboerderij van de markt te halen. Zonde!

Klik hier voor meer foto’s van de prachtige woonboerderij van Nicolette Kluijver