Wie is Janice Blok?

Janice Blok is een 30-jarige zangeres en influencer. Ze heeft bovendien twee keer meegedaan aan X-Factor. Ze onderhoudt haar Instagram door middel van leuke en grappige video’s die razend populair zijn onder haar volgers. Haar bekendheid kreeg een enorme boost toen ze een relatie kreeg met Donny Roelvink. Sindsdien stond ze bekend als ‘de vriendin van’, maar ze probeert van die titel af te komen sinds hun relatie ten einde is. En laten we eerlijk zijn, ze is natuurlijk veel meer dan dat.

Ook heeft Janice nog recentelijk meegedaan aan ‘Echte meisjes in de jungle’ en is ze zakelijk vlogger bij The Works Creations, een social media bureau dat zij zelf is gestart.

Ze is 17 kilo afgevallen en steelt de show in lingerie op Instagram

Janice heeft recentelijk op Instagram een video gedeeld in haar lingerie. Daarbij probeert ze te vertellen dat zij in één jaar tijd 17 kilo is afgevallen. Hiermee wilt ze anderen motiveren dit ook te doen en te laten zien dat iedereen dit kan. Janice heeft samen met haar personal trainer Daphne de Beer naar een doel gewerkt waardoor ze fitter, gezonder en beter in haar vel zou zitten. Dat heeft ze gedaan door een jaar lang consequent te sporten en een gezondere leefstijl aan te nemen. Janice was zo trots op wat ze had bereikt en wou het vastleggen in een video om andere mensen te kunnen inspireren. Prachtig! Zie de video hieronder (bron: Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janice Blok (@janiceblok)