De carrière van Nicolette Kluijver

Als het iemand is die we veel op de Nederlandse televisie zien, dan is het Nicolette Kluijver wel. Ze is geboren op 29 september 1984 in Hilversum en was op jonge leeftijd al druk in de televisie wereld. Toen Nicolette zestien was mocht ze werken voor de lokale omroep van Almere en hier presenteerde ze het programma AlmereRulez TV. Daarnaast is Kluijver ook model geweest voor het modellenbureau Elite Model. 


Op latere leeftijd was Nicolette Kluiver steeds vaker op televisie te zien, zowel als presentatrice maar ook kandidaat in diverse programma’s. Naast de populaire programma’s Spuiten en Slikken, Try Before You Die, Adam zoekt Eva, kennen we haar ook al jaren van Expeditie Robinson.

De woonboerderij van Nicolette Kluijver staat te koop

Terug naar de woonboerderij van Nicolette Kluijver. Tijdens de pandemie besloot Nicolette met haar ex-man en kinderen om voor onbepaalde tijd naar Bonaire te verhuizen. Ondanks dat zij en haar ex-man gescheiden zijn, besloten ze voor de kinderen het niet te moeilijk te maken en op Bonaire twee aparte huizen te nemen. Toentertijd hebben ze hun woning in Nederland gehouden maar hem wel verhuurd aan anderen. Inmiddels heeft Kluijver hem toch maar te koop gezet en dat voor wel 2.850.000 euro.

De grote woonboerderij heeft een woonoppervlakte van 312 vierkante meten en beschikt totaal over acht kamers. De woning is verdeeld over twee woonlagen. Er zijn vier slaapkamers, twee badkamers een een zeer luxe keuken. Ook een eigen fitnessruimte en een jacuzzi zijn aanwezig in de achtertuin. In bezit van een boot of sloep? er is een steiger met ligplaats recht voor de deur. Alles, maar dan ook echt alles, waar je aan kan denken.

Zie hieronder de foto’s (bron: Rappange):

woning nicolette keuken

huis nicolette kluijver aan de amstel nederland