Philips TV lanceert twee nieuwe OLED+-modellen

Op het gebied van televisies is Philips TV al jaren een van de allergrootste spelers. Met de nieuwe Philips OLED+937 en Philips OLED+907 behouden ze deze status en overtreffen ze zichzelf wederom. Hier worden ze bovendien voor erkend. De nieuwe OLED+937 won namelijk de Home Theater TV Award bij de 2022 EISA Awards. De succesformule is de combinatie van het beste beeld, geluid én design. Alle – maar dan ook écht alle – ingrediënten van een thuisbioscoop in één product.

philips tv oled te koop

Beeldkwaliteiten en formaten van het grote doek

Wanneer jij aan een (thuis)bioscoop denkt, dan denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan één ding: een groot scherm. Fair enough, dat is ook hartstikke logisch. De OLED+937 is niet alleen qua specificaties, maar ook qua formaat hét bakbeest van de twee nieuwe televisies. Hij is verkrijgbaar in 65″(165 cm) en 77″(196 cm). Een échte unit dus.

Mocht je in de stad wonen en daardoor iets minder woonruimte tot je beschikking hebben, dan is het wel zo chill om voor een iets kleiner formaat tv te gaan. Want laten we eerlijk zijn: iedereen haat het om op de eerste rij te zitten bij in de bioscoopzaal, toch? In dat geval zal de nieuwe Philips OLED+907 jouw ultieme pronkstuk worden. Deze is verkrijgbaar in de formaten 48″(122 cm), 55″(140 cm) en 65″ (165 cm).

philips oled+907(1)

OLED+907

Philips TV €2199 Shop nu
philis oped+937

OLED+937

Philips TV €4799 Shop nu

Door twee processoren met AI kan je genieten van levensechte details, contrasten, rijke kleuren en vloeiende bewegingen. Zwart is echt zwart door het heldere beeld en je ziet iedere schaduw of licht in pixel-perfect HDR. Wanneer jij jouw favoriete voetbalwedstrijd wil kijken in een lichte kamer in de middag, dan zal het beeld zich hier op aanpassen.

Door twee processoren met AI kan je genieten van levensechte details, contrasten, rijke kleuren en vloeiende bewegingen. Zwart is echt zwart door het heldere beeld en je ziet iedere schaduw of licht in pixel-perfect HDR. Wanneer jij jouw favoriete voetbalwedstrijd wil kijken in een lichte kamer in de middag, dan zal het beeld zich hier op aanpassen.

philipd oled ambilight tv

Om tot dezelfde kijkervaring te komen tot een bioscoop, dan is ‘groot’ lang niet goed genoeg. De OLED+937 is voorzien van vierzijdige Philips Ambilight Next Generation: ledverlichting die de kleuren van de beelden op het scherm op de muur erachter projecteert. Hierdoor heb je een prachtig halo-effect, nauwkeuriger dan ooit tevoren. De OLED+907 geniet ook van de nieuwste Ambilight-technologie, maar beschikt niet over een led-strip aan de onderzijde. Ook gameliefhebbers mogen in hun handen klappen. Door de Ambilight-gamemodus en vloeiende graphics voelt het net alsof jij zelf voor de kogels moet duiken die op je afkomen.

Beide tv’s beschikken over de nieuwe schermvullende Aurora-functie waarin voorgeïnstalleerde afbeeldingen en video’s perfect samenspelen met Ambilight voor een indrukwekkende kunstshow op de achtergrond. Dat grote gapende gat van een stand-by tv is nu verleden tijd.

Het onevenaarbare geluid van Bowers & Wilkins

Het gaat natuurlijk veel verder dan alleen een groot, indrukwekkend scherm. Het oog wordt bij deze pronkstukken helemaal verwend, maar het oor wil natuurlijk ook wat. Gelukkig snappen ze dit maar al te goed bij Philips TV. Om beide tv’s te voorzien van het beste geluid, heeft Philips TV de handen ineengeslagen met de enige echte audiospecialisten van Bowers & Wilkins. Je oren zijn dus verzekerd van het beste van het beste.

OLED Tweeter on Top Bowers & wilkins

De OLED+937 is voorzien van een krachtige en stijlvolle B&W-soundbar, welke verwerkt is in de voet van de tv. We kunnen je in ieder geval zeggen: wat daarachter verborgen zit, is indrukwekkend. Naast de famous ‘Tweeter-on-Top’ beschikt de OLED+937 over twee extra 19 mm titanium tweeters, vier 45 mm misdrange speakers en voor het echte Dolby Atmos-effect zijn er ook nog eens twee 45 mm drivers. Her resultaat: de gehele ruimte wordt opgevuld met geluid, net zoals in een bioscoopzaal. De soundbar is zowel aan de boven- als onderkant omhuld door Kvadrad Audiomix-doek, wat resulteert in waanzinnig geluid en een strakke look. De OLED+937 heeft een 5.1.2-kanaals geluidssysteem van 95 W en de OLED+907 een 3.1-kanaals geluidssysteem van 80 W.

Ook het design is een lust voor het oog

Wat direct opvalt aan de nieuwe OLED+937? Zonder twijfel de flinterdunne randen en de dominante B&W-soundbar. Een strakker vormgegeven beeld is er bovendien niet en dit geeft een extra boost aan de bioscoop vibe van de tv. De soundbar is afgewerkt met Kvadrat-luidsprekerstof, heeft licht schuingeplaatste zijkanten en is voorzien van de welbekende ‘Tweeter-on-Top’. De OLED+907 verschilt qua design voornamelijk op het gebied van de luidspreker, welke bij dit model geïntegreerd in de set zit.

philips oled+907

Als kers op de taart is er zelfs aan een stijlvolle afstandsbediening gedacht. Ja, echt waar. De achterkant van de afstandsbediening is namelijk met leer afgewerkt, de zilveren afwerking geeft het een luxe uitstraling en de toetsen lichten op bij gebruik. Details maken het verschil.

Overige features die tegenwoordig onmisbaar zijn

Last but not least beschikken de nieuwe televisies natuurlijk ook over de modernste features van vandaag de dag. Zo worden beide tv’s geleverd met Android TV 11 OS, waardoor jij van alle populaire apps gebruik kan maken. Zo heb jij binnen no-time je favoriete serie op je beeldscherm, en dat in bioscoopkwaliteit. Ook kan je genieten van Google Assistent en het draadloze Home-systeem van Philips met DTS Play-Fi. Check de website van Philips TV voor prijzen en meer informatie over beide televisies.

In samenwerking met Philips