Trio met twee vrouwen

Waar men bij een trio denkt dat het vooral een ‘mannen ding’ is, komt dit ook steeds vaker voor onder seksuele verlangens van vrouwen. Maar hoe zet jij zo een trio op? Want voor een trio met twee vrouwen is meer nodig dan alleen een bed. Het wordt tijd voor een daadwerkelijk actieplan. Want hoe gaan jullie het aanpakken? Allemaal hebben we weleens standjes gezien op onze favoriete websites, alleen hoe deze nou uit te voeren blijft een raadsel. Daarom hebben wij 7 plezante standjes voor een trio met twee vrouwen geselecteerd voor jullie.

1. Het droomzicht

Een heerlijk uitzicht is gegarandeerd voor jou. Jij en de vrouwen van dienst liggen op jullie zij. Vervolgens penetreer jij de ene terwijl jij achter haar ligt. De tweede vrouw ligt vervolgens wat meer naar onder gepositioneerd, zo kan zij vervolgens wat orale acties verrichten. Genot gegarandeerd hierbij.

trio met twee vrouwen

2. Poppenspeler

Terwijl de twee vrouwen op hun zij liggen en even van elkaar kunnen genieten, zit jij er knielend achter. Terwijl jij geniet van het fijne uitzicht, bevreid jij beide dames met je handen. En we hoeven je niet uit te leggen, hoe dieper je gaat des te sexier de omgeving. Het perfecte standje om als één van de eerste uit te voeren zodat iedereen in de perfecte stemming komt. Begin het voorspel hiermee.

mannen en vrouwen
Foto Instagram: lucymacaroni

3. Genieten en leren

Ook hier genieten de vrouwen in eerste instantie weer van elkaar. Terwijl de ene vrouw op haar rug ligt, is de ander haar oraal aan het bevredigen. De vrouw die oraal aan het bevredigen is, kan jij vervolgens op meerdere manieren bevredigen. Zij ligt op haar buik, terwijl jij hierachter zit. Zo kan jij zowel voor penetratie gaan als voor iets met je handen.

Standjes
Foto Instagram: lucymacaroni

4. Het broodje

Speeltjes zijn steeds belangrijker tijdens de seks, daarom nu een standje waar er eentje van pas komt. Terwijl de vrouwen missionaris doen, waar de één de ander penetreert met een strap-on, zit jij hierachter. Jij knielt dus achter de dames, om vervolgens te penetreren.

Standjes
Foto Instagram: lucymacaroni

5. De toekijker

Mocht het voor iemand een eerste keer zijn of voor allemaal is dit een fijne om te beginnen. Terwijl jij doggy bezig bent met één van de twee dames, kan de ander toekijken. Zo kunnen jullie er allemaal een beetje aan wennen. Eén van de meest relaxte beginmomenten van een trio met twee vrouwen nadat jullie het voorspel gehad hebben.

Standjes
Foto Instagram: lucymacaroni

6. De klassieker

Als we aan een trio denken, is er één standje die gelijk in ons gedachte komt: de twee vrouwen bovenop. Het is niet lastig en iedereen heeft hier genot van. Terwijl de ene vrouw op je gezicht wat orale actie krijgt, is de ander aan het genieten van de penetratie. Daarnaast kunnen de twee vrouwen ook nog aandacht aan elkaar besteden.

trio met twee vrouwen
Foto Instagram: lucymacaroni

7. Spontane actie

Jullie liggen met zijn drieën op de bank en van het een komt het ander. Terwijl de ene vrouw nog op de bank zit, zit de ander op haar knieën. Jij bent vervolgens degene die de ene vrouw doggystyle penetreert. Op dat moment kan de vrouw op de bank genieten van wat orale actie.

trio met twee vrouwen
Foto Instagram: lucymacaroni

Mocht jij een vriendin hebben en graag een trio met twee vrouwen willen, waaronder je vriendin. Dan is dit de manier hoe jij het aan je vriendin voorstelt.