De luxe villa van LeBron James

Bij het huis van LeBron James heb je een prachtig uitzicht over Coconut Bay en over de scheepswerf, die ruimte geeft aan twee jachten van ruim 18 meter. Zo kan je een mooie verdeling maken met een luxe jacht en een zeilboot aan de andere kant. Op het grote terrein staan twee huizen. Hij had een huis voor gasten die bleven slapen en zijn eigen huis. Toch lekker, zo’n mancave in je achtertuin.

Lebron James
Opulence International Realty
Lebron James
Opulence International Realty

 

Het interieur van de luxe villa

Een groot atleet kan het natuurlijk niet zonder gym in zijn huis. In deze ruimte zorgde hij ervoor dat hij altijd fit en sharp genoeg was voor de volgende wedstrijd. Daarnaast heeft hij ook een gigantische keuken met twee (ja, twee) wooneilanden. Genoeg ruimte om even lekker te kokkerellen. Dat zal hij waarschijnlijk niet zelf doen, maar hier zou een professionele kok zich wel thuis zou voelen.

Lebron James
Opulence International Realty

Villa in de verkoop

Hij keek naar de beste films in zijn eigen priv├ę-bioscoop en had een aparte kantoorruimte, wijnkelder en een mooie terras. LeBron James had het in Miami dus goed voor elkaar, maar ook in zijn huis in Los Angeles zal hij waarschijnlijk niks te klagen hebben.

De tuin van LeBron lag er met de moza├»ekstenen prachtig bij. Daarnaast beschikt de woning over een wijnkelder waar je ‘u’ tegen zegt. In veel

Lebron James

 

Lebron James
Opulence International Realty

Ben je nog niet uitgekeken op de luxe woningen van de sporthelden en wil je nog meer mooie huizen zien? Check dan hier het huis van voetbalheld Arjen Robben. Tijdens zijn transfer naar FC Groningen wist hij weer te verhuizen naar zijn thuisbasis, ging hier natuurlijk ook een leuk huisje bij gepaarrd.