Badr Hari plaatst opvallende foto op Instagram

De kickbokser deelde namelijk een cryptische hint op Instagram. Pronkend met zijn afgetrainde lijf en de caption “🦍…AT WORK”. Zou dit betekenen dat hij in voorbereiding op een nieuw gevecht is?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial)

Badr Hari weigerde derde gevecht met Rico Verhoeven

Badr heeft eerder al een kans gehad om een derde gevecht met Rico Verhoeven aan te gaan. Hij kon toen invallen voor Jamal Ben Saddik Dit is er echter niet van gekomen omdat Badr het te vroeg vond na zijn verlies tegen Benjamin Adegbuyi, het trainingsmaatje van Rico Verhoeven. Daarvoor kreeg hij last van een ernstige vermoeidheid. Nadat er een hoest bijkwam wist Badr wat er aan de hand was.

Terwijl hij opgesloten zat in zijn eigen kamer ging hij een zware tijd tegemoet. Zo moest hij bloed hoesten en kon hij zijn kinderen niet zien. Hij vertelde zelfs aan Arie Boomsma dat alleen het opstaan om eten te halen al erg zwaar was. Voor zo’n stevige kerel is Badr dus flink te grazen genomen door de huidige situatie in de wereld. Vervolgens verloor hij dan ook het gevecht tegen Benjamin Adegbuyi. Niet zo vreemd met zo’n moeilijke voorbereiding.

Komt er een nieuw gevecht?

Inmiddels lijkt Badri Hari er echter weer helemaal bovenop zoals te zien is aan zijn fitte lijf op zijn laatste Instagram-post. Zou er dan misschien toch een derde gevecht met Rico Verhoeven komen? Het zou een sensatie zijn en Badr zal nog steeds uit zijn op revanche na het oplopen van een blessure tijdens het gevecht in 2019. In de tussentijd kan je jezelf verwennen met deze knock-outs van Badr Hari.