Invloeden van Queen, Madonna en David Bowie

We kennen deze zangeres allemaal als Lady Gaga, maar dat is niet haar officiële naam. Stefani Germanotta heeft haar artiestennaam te danken aan één van de beste rock bands aller tijden. De muziekproducent van Lady Gaga vertelde haar in 2010 dat hij moest denken aan het nummer Radio Ga Ga van Queen door haar. Vanaf dat moment is Stefani veranderd in Lady Gaga.

De invloeden van Queen gaan verder dan alleen haar naam, maar andere grote namen zoals Madonna en David Bowie zijn ook goed te horen in haar muziek. Lady Gaga staat ook bekend om haar excentrieke outfits en dat heeft ze niet van een vreemde. Madonna en Bowie zijn een schoolvoorbeeld van nét anders en Queen doet daar zeker niet voor onder. Lady Gaga ziet haar lichaam als een levend kunstwerk en doet daar maar al te graag wat leuks mee. Dit kan in de vorm van tatoeages zijn of bijzondere outfits.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga)

Lady Gaga is fit op Instagram

Met haar superhit Poker Face scoorde de Amerikaanse artiest een Grammy voor de beste danceplaat en was Poker Face de best verkochte plaat van 2009. Samen met Bad Romance behoort Poker Face ook tot de best verkochte singles aller tijden. Nu scoort Lady Gaga hits met bijvoorbeeld Ariana Grande. Zij hebben een nummer uitgebracht dat heet Rain on Me. In meer dan 25 landen belandde Rain on Me in de top drie en verschillende nominaties waren goed voor dit nummer. Dit kwam ook mede door de muziekvideo die uiterst bijzonder is.

 

We kunnen tegenwoordig ook van Lady Gaga genieten op Netflix. Zo was zij de ster in A Star is Born met Bradley Cooper. Uit deze film kwam nog een song die de hitlijsten haalde, Shallow. Voor Shallow kreeg zij de Academy Award voor beste originele lied en was zij genomineerd voor beste actrice in een hoofdrol. Onder al die outfits en keiharde danceplaten, is de 34-jarige Amerikaanse zangeres een pracht plaatje om te zien. Het lichaam van Lady Gaga zeggen wij u tegen en ze laat het ook zonder pardon op Instagram zien. Wat een artiest en wat een vrouw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)