Het laatste seizoen van Peaky Blinders

Als je de serie hebt gezien weet je het al, maar we geven graag een opfrisser. Peaky Blinders gaat over een criminele bende uit Birmingham en hun activiteiten kort na de Eerste Wereldoorlog. Elk seizoen zien we criminele rivalen, bolsjewieken, de politie en de IRA verschijnen.

 

De serie is ontzettend populair en ontvangt om IMDB een rating van 8,8/10. Seizoen 6 zal verdergaan op seizoen 5, dit seizoen eindigde namelijk met een gigantische cliffhanger. We zien de hoofdrolspeler Tommy Shelby vijanden tegenkomen die we al eerder hebben gezien in het verleden, maar ook vijanden uit de toekomst. In seizoen 5 werken we in de laatste afleveringen toe naar de Twee Wereldoorlog. Daar zal seizoen 6 op doorgaan, maar dit is dan ook het laatste seizoen.

Het verhaal gaat verder na seizoen 6

Seizoen 6 is het laatste seizoen van Peaky Blinders, hierna zal er geen nieuw seizoen verschijnen op Netflix. Dit laatste seizoen verschijnt op 10 juni op Netflix en vanaf dan kunnen we het einde van de criminele bende gaan meemaken.

Echter stopt het verhaal daar niet, ondanks dat iedereen dat wel zou denken. Ondanks dat het het laatste seizoen is, is dit zeker niet het laatste dat we gaan zien van de Peaky Blinders. Er komt namelijk ook nog een Peaky Blinders-film uit. Helaas moeten we daar nog wel eventjes op wachten, de opnames beginnen namelijk pas volgend jaar. Dan zijn alleen nog maar de opnames, dus de releasedatum laat nog even op zich wachten.

Voor nu zullen we het moeten doen met seizoen 6 van de serie, mocht je alvast even in de stemming willen komen dan kun je hieronder de officiële trailer bekijken.

 

Benieuwd wat er deze maand nog meer op Netflix verschijnt? Deze 3 ijzersterke films raden wij zeker aan om eens te kijken.