Waar woont Michael van Gerwen?

Michael van Gerwen heeft dit seizoen al tonnen bij elkaar gespeeld. Hierdoor heeft hij genoeg geld liggen om een prachtige woning voor zichzelf en zijn vrouw te fixen. Hij kocht daarom in 2016 een lap grond in Noord-Brabant in het pittoreske Vlijmen en liet daar een geweldig huis bouwen.

Alleen de grond kost al 552.500 euro, maar daarna liet hij er ook nog een hypotheek van 1,2 miljoen op plaatsen waardoor er een prachtig eindresultaat is ontstaan. Het huis beschikt over een professionele oefen- en fitnessruimte, heeft marmeren vloertegels en ook heeft zijn villa met het rieten dak een zwembad. Hiernaast is ook een vuurplaats aangelegd zodat je er ook in koudere temperaturen kunt zitten. Op Instagram plaatst Michael hier wel eens een video over:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael van Gerwen (@mvg180)


De woning is ontworpen door Kuin & Kuin Architecten. Zij beschrijven de villa als volgt: ‘Met een weids uitzicht over de aangrenzende dijk en met beschutte terrassen rondom een buitenzwembad.’ Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor zijn autocollectie. Het gezinnetje van Gerwen (met twee kinderen) zal hier dus heerlijk vertoeven.

Hieronder zie je het huis toen het nog in constructie was:

Ook benieuwd naar de woning van Dennis Schouten?