Floris Wyers gaat op bezoek bij Dennis Schouten

Dennis Schouten is een ware hit op YouTube met zijn serie Roddelpraat. Dit presenteert hij samen met Jan Roos en zijn volgers vinden het fantastisch. Ze praten onder andere over het schandaal omtrent Marco Borsato, gevolgd door de hele The Voice of Holland-ophef. Daarnaast geven zij nog meer openbaringen over BN’ers en CN’ers. Ze doen dit zonder enige medelijden te tonen Er zijn genoeg mensen waarbij de serie Roddelpraat niet in het goede keelgat is geschoten, maar dat was wel te verwachten.

 

Ondanks het feit dat je met YouTube geen geld meer mag verdienen met advertenties verdienen de twee mannen genoeg geld aan Roddelpraat. Dennis moet dus echter rondkomen met gulle donaties en hij moet het hebben van zijn abonnees. Dennis laat in een video zijn huizen in Almere en Glanerbrug (Enschede) zien, waar hij opgroeide. In zijn ouderlijk huis is zelfs een bar te vinden. Natuurlijk mag daar geen mooie fles Champagne ontbreken.

Floris Wyers (Pure Luxe) ging op bezoek bij Dennis Schouten en deelde dat via zijn YouTube-kanaal. Zie hieronder de video: