La Noche Más Larga

De nieuwe miniserie La Noche Más Larga (in het Nederlands ‘De Langste Nacht’) is een Spaanse thriller die zich afspeelt in een Spaanse tbs-kliniek. De kliniek wordt omsingeld door gewapende mannen die maar één doel voor ogen hebben: het gevangen nemen van de seriemoordenaar Simón Lago.

De communicatie tussen de kliniek en de buitenwereld ligt vanuit alle hoeken stil en niemand mag het gebouw betreden of verlaten. Gevangenis directeur Hugo denkt er echter anders over en is ervan overtuigd dat de missie afgeblazen moet worden. Hij lijkt de enige te zijn die de missie probeert tegen te houden. Of is dat onjuist? Krijgt hij misschien toch nog onverwachte ondersteuning? De naam van de serie is niet zomaar gekozen: de miniserie bevat zes afleveringen die zich allemaal afspelen binnen 24 uur.

Check de spannende trailer hieronder:

 

Bekende cast in de Spaanse serie

Spaanstalige series lijken ook onder niet Spaanstalige landen steeds populairder te worden. Denk maar aan andere series als La Casa de Papel, Vis a Vis en ¿Quién mató a Sara? Dat maakt ook waarom ook La Noche Más Larga een enorm succes zal worden. Het zou je daarom ook niet verbazen dat er een aantal bekende Spaanse acteurs in te zien zijn. De hoofdrollen worden vertolkt door Luis Cellejo als Simón Lago en Alberto Ammann als Hugo. Andere acteurs die langs zullen komen zijn Fran Berenguer, David Solans, César Mateo en José Luis Carcía Pérez.

la noche mas lagra netflix

Ben jij ook een beetje uitgekeken op Netflix en ben je toe aan een nieuwe thriller? Dan is La Noche Más Larga misschien wel de serie voor jou. Je zal nog wel eventjes moeten wachten helaas, de serie is helaas nog niet online. Vanaf 8 juli zal deze spannende miniserie te zien zijn op Netflix. Ben je ondertussen nog op zoek naar een goede serie? Check dan voor inspiratie nog even de lijst van 10 langste series ooit.