The Simpsons – 31 seizoenen

Terwijl je wellicht een hele andere serie had verwacht is het juist The Simpsons die met kop en schouders boven het maaiveld uitsteken. Na 31 seizoenen is de serie nog altijd mateloos populair en we verwachten dat dit nog wel even aan zal blijven.

 

South Park – 23 seizoenen

Animatiefilms en series zijn zelden interessant, maar South Park is – net als The Simpsons – de bekende uitzondering op deze ongeschreven regel. Met 23 seizoenen is het een van de meest succesvolle series van de laatste jaren.

 

Law and Order: Special Victims Unit – 21 seizoenen

Bij een spin-off is het altijd de vraag of het net zo goed zal worden ontvangen als het origineel. Wat betreft Law and Order: Special Victims Unit is dat geen vraag, maar een zekerheid. Al 21 seizoenen lang weet de serie talloze fans aan zich te binden en inmiddels zijn we aanbeland bij het 21e seizoen. Wil je alle afleveringen nog eens zien, dan zal je dus een lage adem moeten hebben. Het gaat in totaal namelijk om 474 afleveringen.

 

NCIS – 17 seizoenen

We zijn dol op detectives, zeker als ze net iets anders zijn dan de meeste series in dit segment. NCIS is zo’n voorbeeld van een serie die eigenlijk nooit gaat vervelen. Dat is niet alleen onze mening, maar ook die van Netflix. Inmiddels zijn er zeventien seizoenen beschikbaar en kun je jouw avond dus geheel vullen met de afleveringen van een van de meest populaire series van dit moment.

 

Grey’s Anatomy – 16 seizoenen

Sommige series zijn niet alleen succesvol vanwege de verhaallijn, maar ook dankzij de cast die regelmatig wordt vernieuwd. Dat is het geval met Grey’s Anatomy. Inmiddels zijn er nog maar weinig acteurs aanwezig vanaf het begin. De serie is bezig met het zestiende seizoen en voorlopig komt er nog geen einde aan deze langlopende ziekenhuisserie.

 

Supernatural – 15 seizoenen

Supernatural is met vijftien seizoenen een van de meest succesvolle Netflix-series. Van een zestiende seizoen is helaas geen sprake en zal het dus dus 15 beperkt blijven. Het goede nieuws is wel dat de serie voorlopig nog te zien zal zijn. Mocht je dus echt niet weten wat je moet gaan kijken en is het bovennatuurlijke nog altijd interessant, dan is dit wel een zeer goede aanrader.

 

Doctor Who – 12 seizoenen

Voor alle liefhebbers van Britse humor is Doctor Who de ideale serie. Inmiddels zijn we aanbeland bij het twaalfde seizoen en kun je dus een heel weekend vullen met deze succesvolle serie.

 

The Walking Dead – 11 seizoenen

The Walking Dead is een van de meest bekende series en is alweer elf seizoenen te zien op de streamingdienst. Op 31 oktober 2010 was de eerste aflevering te zien en inmiddels is de serie niet meer weg te denken. Blijkbaar zijn de zombies na tien jaar nog altijd interessant.

 

Hawaii Five-O  – 10 seizoenen

Hawaii Five-O mag uiteraard met tien seizoenen niet ontbreken in deze lijst. Wanneer Steve McGarrett terugkeert naar Oahu om de moordenaar van zijn vader te vinden, biedt de gouverneur hem de kans om zijn eigen taskforce te leiden: Five-0. De serie begon op 20 september 2010 en is nog altijd mateloos populair.

 

 

The Blacklist – 10 seizoenen

Inmiddels is de detectiveserie met negen seizoenen goed vertegenwoordigd, maar er gaat een tiende seizoen aankomen. In de succesvolle serie staat de nieuwe FBI-profiler, Elizabeth Keen centraal. Haar leven wordt volledig overhoop gegooid als de mysterieuze crimineel, Raymond Reddington zichzelf aangeeft en alleen met haar wenst te praten.