La Casa de Papel seizoen 5 Volume 2 komt eraan

Ben jij een echte fan van deze Spaanse serie? Dan weet je dat Netflix het laatste seizoen in twee delen heeft opgesplitst. La Casa de Papel seizoen 5 Volume 2 wordt het allerlaatste deel van de show en verschijnt op 3 december 2021 op Netflix. Deze zal bestaan uit slechts vijf afleveringen van elk zo’n 50 minuten.

Het einde van het het eerste deel van seizoen 5 liet ons met onze handen in het haar zitten. Tokio pleegde zelfmoord om het team van de overvallers te beschermen tegen een aanval. Een grote tegenslag. El Profesor is er klaar mee en wil voorkomen dat er nog meer dierbaren overlijden door zijn geplande overval. Echter ziet de situatie er niet goed uit voor de bende in de rode pakken. Ze zijn omsingeld en worden achtervolgd in de bank. Ook zien we in de gloednieuwe teaser dat Raquel in de boeien wordt geslagen door het leger. Betekent dit het einde van de overval? Of heeft El Profesor weer een geniaal plan in petto?

Zie de gloednieuwe teaser van La Casa de Papel seizoen 5 Volume 2 hieronder: 

 

Wat ons precies te wachten staat is nog onduidelijk. Echter zijn er meerdere mogelijkheden waaruit het meesterbrein Alex Pena kon kiezen. Gaat Alicia Sierra het team en El Profesor daadwerkelijk helpen na haar bevalling? En wat voor rol speelt de zoon van Berlin in het laatste deel van de serie? Je kan het allemaal ontdekken vanaf 3 december 2021.