Vandaag heeft IOEN absoluut de eerste grote stap genomen, door hun eerste exchange listing op een DEX te bewerkstelligen. IOEN wordt namelijk gelist op de gedecentraliseerde exchanges Uniswap en Quickswap.

 

Staking met IOEN

Nu IOEN de wijde wereld in is gegaan, is het ook tijd om hun samenwerking met Kaizen Finance te bespreken, zodat de IOEN community direct kan beginnen met staking.

Partnering with Kaizen Finance enables us to create immediate staking benefits for our earliest supporters. This is a groundbreaking approach that we are excited to debut immediately after IDO – Adam Bumpus.

 

Door samen te werken met Kaizen Finance heeft IOEN nu een direct staking-mechanisme om de mensen die IOEN hebben aangeschaft directe toegang te verlenen, en dat met 100% APY (Annual Percentage Yield) voor drie maanden. IOEN kijkt ernaar uit om dit aan te bieden aan de community, op het eerste token lifecycle management platform.

Daar komt nog bij dat Kaizen de grondbeginselen van IOEN compleet steunt. De eerste stappen richting de mogelijkheid om tokens in te zetten voor governance, het creëren van IOEC local credits en het bootstrappen van het netwerk zijn dus gezet. Kopers kunnen hun tokens straks ontgrendelen en krijgen hier direct beloningen voor, nemen deel aan het IOEN ecosysteem van kortingen, exclusieve evenementen en hoge APY staking beloningen (tot wel 100%).

 

 

Meet the team van IOEN

Maar wie zijn de mensen achter de lancering van IOEN? Laten we ze even kort introduceren.

Adam Bumpus

Adam Bumpus is de Executive Director en Co-Founder van IOEN. Hij heeft bijna twintig jaar werkervaring in de klimaat- en energietechnologie innovatie, waarbij hij organisaties als de UN, de World Bank en de private sector heeft geholpen om goede investeringen in de (innovatie van) schone en duurzame energie te doen. Daarnaast heeft Adam in 2018 RedGrid opgezet, één van de leading energy software bedrijven die zich richting decentralisatie bewegen van Australië.

Simon Wilson

Dan hebben we Simon Wilson, de CTO, Director én Co-Founder van IOEN. Met een achtergrond in Financial Servives Technology heeft Simon al meer dan tien jaar ervaring met het werken voor en met Australische banken, zowel in globale als in binnenlandse zaken. Zijn rol omvatte alle technologische aspecten, waaronder een positie met NAB als hun gezamenlijke werkgroepleider voor Blockchain-technologie en strategie. Dit hield in dat hij verantwoordelijk was voor de groepseducatie, het inschatten van en inspelen op de technologische kansen en bedreigingen, de ontwikkeling van zakelijke kansen en de oprichting en uitvoering van veel Blockchain-gerelateerde experimenten. Daarnaast heeft hij zich bezig gehouden met PoC’s, pilots, samenwerkingen en partnerships.

IOEN new

 

Alex Evans

Alex Evans is de Content en Brand Lead én Co-Founder van IOEN. Hij zit al zo’n zeven jaar in de blockchain-wereld en gedurende die tijd heeft hij gewerkt met wereldberoemde blockchain-organisaties, waaronder ConsenSys in New York. Hij heeft zich sindsdien gestort op het co-founden van RedGrid in 2018. Als marketing lead bij IOEN is Alex ook bezig met het ontwikkelen van IOEN’s NFT strategie.

Mike Gamble

Dan hebben we Mike Gamble, hij is de Lead Architect en Data Privacy. Daarnaast fungeert hij ook nog als Co-Founder. Hij was co-host van de eerste Blockchain Developers Meetup in Melbourne in 2015 en heeft in het advisory panel voor de tweede jaarlijkse APAC Blockchain conference in 2018 gezeten. Later dat jaar heeft hij ervoor gezorgd dat de Holochain geīmplementeerd werd bij RedGrid, en de rest is geschiedenis.

Emily Loving

Emily Loving is de Product en Operations Lead. Ze is een ervaren product leader, gespecialiseerd in het ontwikkelen van visie en roadmaps voor bedrijven. Daarnaast blinkt ze uit in productstrategie, IoT technologie en voortdurende ontdekkingen. In 2021 heeft Emily de productontwikkeling van de RedGrid Powers App, de eerste implementatie van IOEN technologie in de hele wereld, begeleid.

David Atkinson

Last but not least  hebben we David Atkinson, Director en Strategy Lead. Hij is één van de founding members van Holochain en Holo, en is verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van Holochain. Hij heeft uitgebreide ervaring binnen de crypto- wereld en de post-blockchain-industrie, technologie en markets.