Van Holland’s Next Top Model naar FHM All Time Favorite 2022

Kim Feenstra is een prachtige dame. Het is zal je dan ook niet verbazen dat ze in 2007 zich de winnares van Holland’s Next Top model mocht noemen. De jury was in eerste instantie niet heel enthousiast over haar en even was het de vraag of ze het wel zo ver ging schoppen in de show, maar uiteindelijk ging ze er toch met de hoofdprijs vandoor.

Vijftien jaar later loopt haar carrière nog altijd goed en is ze zeker haar schoonheid nog niet verloren. Ze werd dan ook door For Him Magazine uitgeroepen tot de FHM All Time Favorite van 2022. Daarvoor deed ze ook een hele mooie shoot voor de uitgave van dit jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

Kim Feenstra heeft een rumoerig leven achter de rug, vooral haar jeugd. Ondertussen heeft ze samen met haar vriend Stanley Tailor een zoontje: Brooklyn. Met hun gezin waren ze een tijdje in een prachtig zonnig resort.

Kim Feenstra poseert in bikini bij het zwembad

Kim deelde een tweetal foto’s met haar 607.000 volgers waarop ze in heerlijk in het zonnetje voor een zwembad poseert. Een snelle blik op haar Instagram laat weten dat deze foto’s waarschijnlijk van een vakantie in Turkije zijn. De combinatie van de pose en de mooie blauwe bikini laat maar weer eens zien waarom Kim Feenstra een van onze favoriete modellen is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Dit is bij lange na niet de eerste bikinifoto die Kim Feenstra heeft geplaatst. Zo postte ze een weekje geleden al een foto van zichzelf in een wel hele luxe badkamer. “Een badkamer zo groot dat je kunt douchen als een koningin,” zei ze in het onderschrift. Daar geven we haar geen ongelijk in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)