Let op: dit bericht kan spoilers bevatten. Als je het derde deel van de serie nog niet hebt gezien, of je wil laten verrassen door La Casa de Papel seizoen 4, lees dan verder op eigen risico. 

La Casa de Papel seizoen 4 verschijnt deze week op Netflix

Tokio, Denver, Rio en Nairobi zijn al lang niet meer enkel de namen van wereldsteden. Sinds een paar seizoenen behoren de namen ook toe aan onze lievelingspersonages uit La Casa de Papel. De serie is de populairste Spaanstalige series én één van de bekendste Netflix-series. De eerste twee seizoenen speelden zich meteen na elkaar af. Seizoen 3 maakte vervolgens een grote tijdssprong. We zijn gebleven bij een aantal behoorlijke cliffhangers. Het was dus wachten op La Casa de Papel seizoen 4 om alle vragen te beantwoorden die we hadden. Na de trailer en de teaser die een belangrijke theorie leek te bevestigen, kunnen we nu bijna het hele seizoen kijken. Over dit seizoen werd onder andere actrice Úrsula Corberó geïnterviewd. Het zorgde voor een aantal opvallende citaten.

La Casa de Papel seizoen 4

Wordt Gandia de nieuwe vijand?

We kunnen altijd op Úrsula Corbéro rekenen. Eerder lieten we je al de heerlijke Instagram van Úrsula Corbéro zien. Nu vertelt ze ons nog wat meer over wat we kunnen verwachten in La Casa de Papel seizoen 4. Dit heeft te maken met het personage Gandia. Als deze naam niet meteen een belletje doet rinkelen dan is dat niet zo verwonderlijk. Het personage was pas vanaf seizoen 3 te zien. In de scènes waarin we hem zagen had hij meteen al een bepalende factor. Zo was hij verantwoordelijk voor het bijna blind maken van Palermo. In seizoen 4 lijkt hij te zijn ontsnapt aan zijn gevangenschap. Als Hoofd Beveiliging van de bank is Gandia klaar voor een tegenaanval van binnenuit.

Een nieuwe personage in de serie

Corbéro vertelde dat er in La Casa de Papel seizoen 4 iets nieuws te zien zal zijn. Volgens haar heeft Gandia iets nieuws bijgedragen aan de serie. Dit is iets dat nog niet eerder is gebeurd en waardoor je ‘haren overeind gaan staan’. Het blijft nog onzeker over wat dit precies zal zijn. Onze gok heeft de maken met een scène uit de teaser. Daar zien we namelijk hoe Tokio is vastgebonden. Het lijkt ons niet logisch dat haar teamleden hier de oorzaak voor zijn. Gandia kan zomaar eens de reden zijn voor het vastbinden van Tokio. Het blijft wachten tot het vierde deel om antwoord te krijgen op deze en andere vragen. Vanaf 3 april staat het nieuwe seizoen op Netflix.