Er is een lockdown in Engeland

Doordat iedereen vooral thuis zit wordt het leven voor sommigen misschien een beetje eentonig. Waarschijnlijk kom je alleen maar in contact met dezelfde mensen en lijken alle dagen erg op elkaar. Er is een goede kans dat series kijken op Netflix jouw dagen vult. In Engeland is de situatie nog een stukje erger omdat er daar sprake is van een lockdown. Iedereen moet dus verplicht zo veel mogelijk binnen blijven. Deze postbode zorgt echter voor een dagelijks hoogtepunt door de manier waarop die de post rondbrengt.

Postbode elke dag andere outfit
Foto: Jon Matson

Deze postbode maakt ieders dag een stukje vrolijker

Deze postbezorger bezorgt zijn pakketjes elke dag in een andere outfit. Zo worden de mensen elke dag dus weer opnieuw verrast met de outfit waarin de postbode langskomt. De postbode, die Jon Matson heet, is onder andere al langsgekomen als gladiator en als verpleegster. Op deze manier brengt die toch nog een lach op de gezichten van de mensen in deze zware tijden.

Jon Matson wordt overladen met positieve reacties

De postbode in kwestie geeft zelf ook aan dat hij het doet om mensen nog een leuk moment op de dag te bezorgen. Hij is de enige persoon op de dag die men ziet buiten hun eigen familie om en daarom probeert die hen daarvan te laten genieten. Veel bewoners geven aan het erg leuk te vinden en zien het als een hoogtepunt van de dag. Het blijft elke dag een verrassing in welke outfit die aan komt zetten. Hij houdt de hoop en de moed in de buurt.

Man verkleed
Foto: Jon Matson

Weet jij niet meer wat je kan doen?

Als jij niet meer weet wat je moet doen hebben wij nog wel idee├źn voor leuke dingen die je thuis kan doen. Ook als je vanuit huis geld wil verdienen kunnen wij je verder helpen!