Alex Pina is lekker bezig

De bedenker van La Casa de Papel is al eerder begonnen aan een nieuwe serie. White Lines wordt op dit moment gefilmd op Ibiza en belooft al uit te komen in de eerste helft van 2020. Deze spannende thriller krijgt tien afleveringen van 60 minuten en gaat over de mysterieuze verdwijning van een DJ, die 20 jaar na zijn dood wordt gevonden. Eerder werkte Alex Pina ook al mee aan de Spaanse gevangenisserie Vis a Vis en de nieuwste productie is dus ook alweer in de maak. De kijkers smullen van hem en hij blijft ons bombarderen met vermaak op de bank.

la casa de papel

Wordt Sky Rojo net zo goed als La Casa de Papel?

Men wil nog niet veel kwijt over de serie, maar wat er al over bekend is over Sky Rojo voorspelt al veel goeds voor een spannende binge-waardige serie. Het verhaal begint met drie prostituees die een gastvrouwclub ontvluchten. De Spaanse, Argentijnse en Cubaanse vrouwen hebben hun pooier ernstig verwond en kunnen niet langer daar blijven. Ze ontvluchten hun doodvonnis en gaan zo op een gedwongen roadtrip. Op een gegeven moment moeten ze een keuze maken tussen wegrennen voor hun achtervolgers of tegen ze gaan keren.

Voorlopig zijn we er niet vanaf

Er zijn voor Sky Rojo twee seizoenen besteld van acht afleveringen. De afleveringen zijn niet zo lang als die van La Casa de Papel of White Lines, want die van Sky Rojo gaan slechts 25 minuten duren. Dit maakt deze nieuwste serie bijna nog binge-waardiger, omdat je dan minder tijd kwijt bent per aflevering. Met kortere afleveringen wordt er waarschijnlijk ook meer actie in één aflevering gestopt.

De verwachte datum voor het online komen van de nieuwe serie weten we nog niet, maar dat hij eraan zit te komen weten we wel. Ondertussen hoeven we ons niet te vervelen, want we kunnen al bijna genieten van het vierde seizoen van La Casa de Papel.